ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Μ.Μαρκλ απαιτεί από γυναίκα να μην ποζάρει δίπλα στον πρίγκιπα Χάρι – «Είναι ανασφαλής» (βίντεο) 

Το ζευγάρι αντάλλαξε ένα φιλί στο στόμα που έγινε viral

Η Μ.Μαρκλ απαιτεί από γυναίκα να μην ποζάρει δίπλα στον πρίγκιπα Χάρι – «Είναι ανασφαλής» (βίντεο) 

Τα βρετανικά ΜΜΕ, απασχόλησε η εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι σε φιλανθρωπικό αγώνα πόλο. 

Το ζευγάρι αντάλλαξε ένα φιλί στο στόμα που έγινε viral, ενώ θεατές παρατήρησαν ότι στον χώρο υπήρχαν και οι κάμερες του Netflix, μιας και ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ, ετοιμάζουν νέο πρότζεκτ για την πλατφόρμα, με θέμα το συγκεκριμένο άθλημα.

Ωστόσο, άλλο είναι το θέμα της… ημέρας, σύμφωνα με το «Page Six». Πιο συγκεκριμένα, η Μέγκαν Μαρκλ βιντεοσκοπήθηκε να αρνείται -φαινομενικά- να αφήσει μια γυναίκα να σταθεί δίπλα στον πρίγκιπα Χάρι για μια φωτογραφία, προκειμένου να γιορτάσει την πρόσφατη νίκη με την ομάδα του στο πόλο.

Σε πλάνα που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η δούκισσα του Σάσεξ, πλησιάζει πιο κοντά στον σύζυγό της, καθώς μια άλλη γυναίκα προσπαθεί να βρεθεί δίπλα στον δούκα. Η δούκισσα ακούστηκε να ρωτάει: «Θέλεις να έρθεις εδώ;».

«Φαίνεται ανασφαλής όσον αφορά στον σύζυγό της. Γι’ αυτό συνεχίζει να προσκολλάται πάνω του και όποια γυναίκα στέκεται δίπλα του, την απομακρύνει με ευγενικό τρόπο», αναφέρουν οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πέρυσι, πηγές διέψευσαν ότι η Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι -που παντρεύτηκαν το 2018- αντιμετωπίζουν προβλήματα στον γάμο τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.