ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

ΗΠΑ: Δημοσκόπηση «κόλαφος» για τον Τ.Μπάιντεν – Μόνο το 14% των Αμερικανών θεωρεί ότι ωφέλησε την οικονομία!

Η οικονομία κρίνει πάντοτε στις ΗΠΑ το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών

ΗΠΑ: Δημοσκόπηση «κόλαφος» για τον Τ.Μπάιντεν – Μόνο το 14% των Αμερικανών θεωρεί ότι ωφέλησε την οικονομία!

To 70% των Αμερικανών ψηφοφόρων πιστεύουν ότι οι οικονομικές πολιτικές του Μπάιντεν είτε έχουν βλάψει την οικονομία των ΗΠΑ είτε δεν είχαν κανέναν θετικό αντίκτυπο σύμφωνα με δημοσκόπηση των Financial Times!

Αυτό είναι ένα ποιοτικό χαρακτηριστικό το οποίο επί της ουσίας θα αφαιρέσει την εξουσία από τους Δημοκρατικούς στις επερχόμενες εκλογές του 2024, καθώς όλοι ξέρουν πως η οικονομία κρίνει πάντα το εκλογικό αποτέλεσμα στις ΗΠΑ.

Μόνο το 14% των Αμερικανών ψηφοφόρων πιστεύει ότι είναι καλύτερα οικονομικά τώρα από ό,τι όταν ανέλαβε ο Τζο Μπάιντεν.

Μάλιστα ένα 33% πιστεύει ότι οι πολιτικές του προέδρου έχουν«πλήξει πολύ την οικονομία».

Η νέα μηνιαία δημοσκόπηση που διεξάγεται για τους Financial Times και το Ross School of Business του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν παρακολουθεί πώς το οικονομικό κλίμα επηρεάζει την κούρσα για τον Λευκό Οίκο.

Το 1980, ο Ρεπουμπλικανός Ρόναλντ Ρίγκαν ρώτησε τους ψηφοφόρους εάν ήταν σε καλύτερη κατάσταση από ό,τι ήταν τέσσερα χρόνια πριν, θέτοντας τη βάση για τη συντριπτική νίκη του επί του τότε νυν Δημοκρατικού Τζίμι Κάρτερ.

Τα νέα αποτελέσματα της δημοσκόπησης έδειξαν ότι ο πληθωρισμός συνεχίζει να θολώνει τις προσπάθειες της εκστρατείας του Μπάιντεν να πείσει τους ψηφοφόρους για το «Bidenomics», τη στρατηγική του προέδρου να αναζωογονήσει τον βιομηχανικό τομέα της χώρας και να αντιστρέψει χρόνια στασιμότητας των μισθών της μεσαίας τάξης.

Ερωτηθέντες ποια είναι η πηγή της μεγαλύτερης οικονομικής τους πίεσης, το 82% απάντησαν ότι είναι οι αυξήσεις των τιμών.

Το 75% δήλωσε ότι η αύξηση των τιμών αποτελεί τη σημαντικότερη απειλή για την οικονομία των ΗΠΑ τους επόμενους έξι μήνες.

Τα αποτελέσματα τις δημοσκόπησης δείχνουν και για ποιο λόγο η Ρωσία επιθυμεί να διατηρηθεί ο πόλεμος στην Ουκρανία τουλάχιστον μέχρι τις αμερικανικές εκλογές.

Όσο υπάρχει η πολεμική σύγκρουση τόσο θα υπάρχει και ο πληθωρισμός. Ο πληθωρισμός είναι κάτι πρωτόγνωρο για τους Αμερικανούς που δεν έχουν μάθει να ζουν με αυτόν.

Nα σημειωθεί ότι έντονο σχολιασμό προκάλεσε για ακόμη μία φορά η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, καθώς χθες κατά τη διάρκεια τελετής κατάθεσης στεφάνου που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Νεκροταφείο του Άρλινγκτον, με αφορμή την Ημέρα των Βετεράνων, χρειάστηκε βοήθεια από ένα μέλος της τιμητικής φρουράς προκειμένου να τον βοηθήσει.

Μάλιστα, Ρεπουμπλικανοί βουλευτές έκαναν λόγο για «θλιβερό θέαμα» και εμφανή «γνωσιακή εξασθένηση» του προέδρου των ΗΠΑ ενώ ήδη υπάρχουν ερωτηματικά για την παγκόσμια ασφάλεια οταν η φυσική ηγεσία της χώρας βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μέλος της τιμητικής φρουράς ύψωσε το χέρι του δείχνοντας προς τη μεριά όπου στεκόταν η Καμάλα Χάρις, λίγα μέτρα μακριά, και ο Μπάιντεν επέστρεψε σιγά σιγά στη θέση του δίπλα στην αντιπρόεδρο αφού φάνηκε σαν να το σκέφτεται προς τα που θα πάει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.