ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Νεκρός 19χρονος που άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών – Τον πλησίαζαν με ένταλμα σύλληψης (βίντεο)

Ο 19χρονος καταζητούνταν σε σχέση με κατηγορίες για φόνο και τουλάχιστον δύο ένοπλες ληστείες

ΗΠΑ: Νεκρός 19χρονος που άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών – Τον πλησίαζαν με ένταλμα σύλληψης (βίντεο)

Ένας 19χρονος στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών, άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών, όταν τους είδε να τον πλησιάζουν με ένταλμα σύλληψης στο σπίτι που βρισκοταν.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν τρεις εξ αυτών, ενώ ο νεαρός σκοτώθηκε από τα πυρά που ανταπέδωσαν οι αστυνομικοί.

Ο 19χρονος καταζητείτο σε σχέση με κατηγορίες για φόνο τον Αύγουστο και τουλάχιστον δύο ένοπλες ληστείες τα τελευταία δύο χρόνια, ανέφερε η αστυνομία.

«Όταν οι ειδικές δυνάμεις πλησίασαν τον χώρο και προσπάθησαν να αναφέρουν πως έχουν στην κατοχή τους ένταλμα σύλληψης, ο ύποπτος άνοιξε πυρ εναντίον τους από την πόρτα και από το παράθυρο. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στο εσωτερικό και εκεί δέχθηκαν και πάλι πυρά από το ίδιο πρόσωπο, με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να τραυματιστεί στο πόδι, ένας άλλος στον μηρό και ένας τρίτος στο στήθος, αφού μια σφαίρα εξοστρακίστηκε από το αλεξίσφαιρο γιλέκο του… Ανταπέδωσαν τα πυρά, χτυπώντας τελικά τον ύποπτο», δήλωσε εκπρόσωπος των αστυνομικών κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Όταν ο ύποπτος προσπάθησε να διαφύγει από την πίσω πόρτα, ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών στο πίσω μέρος του σπιτιού, κατά την οποία οι ειδικές δυνάμεις τραυμάτισαν θανάσιμα τον 19χρονο, ανέφερε η αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και αστυνομικοί των δυνάμεων επιβολής του νόμου, δύο από τους οποίους θα πάρουν εξιτήριο το βράδυ της Τετάρτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.