ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καλιφόρνια: Κεραυνός σκότωσε μια γυναίκα και τα δύο σκυλιά της – Είχαν βγει για την καθιερωμένη βόλτα

«Η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο είναι μία στο ένα εκατομμύριο αλλά συνέβη»

Καλιφόρνια: Κεραυνός σκότωσε μια γυναίκα και τα δύο σκυλιά της – Είχαν βγει για την καθιερωμένη βόλτα

Μια γυναίκα και τα δύο σκυλιά της σκοτώθηκαν σήμερα από κεραυνό στη νότια Καλιφόρνια, κατά τη διάρκεια μιας καλοκαιρινής καταιγίδας που έπληξε την περιοχή, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Η άτυχη γυναίκα είχε βγάλει βόλτα τα δύο σκυλιά της γύρω στις 9 το πρωί (τοπική ώρα) στην κοινότητα Πίκο Ριβέρα, στο νοτιοανατολικό τμήμα της κομητείας του Λος Άντζελες, όταν… κεραυνοβολήθηκαν, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

«Η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο είναι μία στο ένα εκατομμύριο, αλλά συνέβη», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Πάτρικ Μόρεϊ στην εφημερίδα Los Angeles Times.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τοπικές αρχές έκλεισαν παραλίες στη νότια Καλιφόρνια εξαιτίας των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και συνέστησαν στους κατοίκους να είναι προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.