ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κέιτ Μίντλετον: Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στα καθήκοντά της

Πού έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της

Κέιτ Μίντλετον: Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στα καθήκοντά της

Μετά την απουσία της λόγω της χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε στα καθήκοντά της.

Παρακολουθεί μια μελέτη που ανατέθηκε και χρηματοδοτήθηκε από το Royal Foundation Centre for Early Childhood, η οποία δοκίμασε τη σκοπιμότητα ενός νέου εργαλείου παρατήρησης της συμπεριφοράς του μωρού.

Eκπρόσωπος του Παλατιού δήλωσε στην εφημερίδα Telegraph χθες πως η πριγκίπισσα ενημερώθηκε και παρακολούθησε με λεπτομέρεια την παρουσίαση της έρευνας.

Η μελέτη είχε διάρκεια 10 μηνών και ολοκληρώθηκε με «συντριπτικά θετικά» ευρήματα, σύμφωνα το Institute of Health Visiting, το οποίο διεξήγα δοκιμή, στις 21 Μαρτίου.

Η ομάδα είχε ερευνήσει τη χρήση της κλίμακας συναγερμού δυσφορίας μωρού (ADBB) και τη συντομότερη έκδοση του εργαλείο, το m-ADBB, για την αξιολόγηση της κοινωνικής συμπεριφοράς των βρεφών κατά τη διάρκεια επισκέψεων ρουτίνας υγείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας που συμμετείχαν στη μελέτη βαθμολόγησαν και τα δύο προγράμματα κατάρτισης και απέκτησαν «πρόσθετες γνώσεις και δεξιότητες» για να εξηγήσουν τις παρατηρήσεις τους, έδειξαν τα αποτελέσματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.