Κλάους Σβαμπ: «Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι σημείο καμπής στην Ιστορία» – Έρχεται το Great Reset

«Θα αλλάξουμε το μέλλον»

Κλάους Σβαμπ: «Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι σημείο καμπής στην Ιστορία» – Έρχεται το Great Reset

Ο ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) Κλάους Σβαμπ κατά την συνεδρίαση του WEF στο Νταβός χτύπησε το «καμπανάκι» για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Όπως είπε: «Αυτός ο πόλεμος είναι πραγματικά ένα σημείο καμπής στην ιστορία και θα αναδιαμορφώσει το πολιτικό και οικονομικό μας τοπίο για τα επόμενα χρόνια».

Συμφωνείτε με την αποστολή όπλων και πυρομαχικών από τα αποθέματα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στους Ουκρανούς;

  • Ναι (3%, 949 Votes)
  • Ίσως ναι (1%, 184 Votes)
  • Όχι (95%, 31.060 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 208 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (0%, 132 Votes)

Σύνολο ψήφων: 32.533

Loading ... Loading ...

Oι διεθνιστές ετοιμάζονται να εφαρμόσουν ότι δεν πρόλαβαν με την πανδημία του κορωνοϊού για να επιβάλουν το Great Reset.

Η φτώχεια και η οικονομική αποσάθρωση που φέρνουν οι αντι-ρωσικές κυρώσεις είναι η νέα μεγάλη αφορμή για τους διεθνιστές να προχωρήσουν το υπόλοιπο των σχεδιασμών τους.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον ίδιο, ο κόσμος βρίσκεται «στο τέλος της χειρότερης υγειονομικής καταστροφής των τελευταίων εκατό ετών – του COVID-19».

Ο Κ.Σβαμπ είπε επίσης ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής και της προστασίας της φύσης.

«Ας ξεκαθαρίσουμε ότι το μέλλον δεν συμβαίνει απλώς το μέλλον διαμορφώνεται από εμάς, από μια ισχυρή κοινότητα, όπως εσείς σε αυτήν εδώ την αίθουσα έχουμε τα μέσα για να βελτιώσουμε την κατάσταση του κόσμου.

Ωστόσο, δύο προϋποθέσεις είναι απαραίτητες:

Η πρώτη είναι να ενεργήσουμε όλοι ως μέτοχοι από τις μεγαλύτερες κοινότητες, δεν υπηρετούμε μόνο τα προσωπικά μας συμφέροντα, αλλά υπηρετούμε την κοινότητα.

Αυτό το ονομάζουμε: ευθύνη των μετόχων!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δεύτερη ότι συνεργαζόμαστε για πρωτοβουλίες προσανατολισμένες στην επίτευξη προόδου σε σχέση με συγκεκριμένα θέματα της παγκόσμιας ατζέντας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.