ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μεγάλες πυρκαγιές μαίνονται στην Ιταλία: Κλειστό παρέμεινε το αεροδρόμιο της πόλης Τράπανι

Η ιταλική υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας έστειλε έξι Canadair

Μεγάλες πυρκαγιές μαίνονται στην Ιταλία: Κλειστό παρέμεινε το αεροδρόμιο της πόλης Τράπανι

Ανησυχητικές διαστάσεις έχουν πάρει οι πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει στη Σικελία και έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στους κατοίκους του νησιού και τους τουρίστες.

Κλειστό παρέμεινε μέχρι αργά το απόγευμα το αεροδρόμιο της πόλης Τράπανι. Πυρκαγιά ξέσπασε σε περιοχή δίπλα στους διαδρόμους απογείωσης και μετά τη μεγάλη βοήθεια του ιταλικού στρατού στην κατάσβεση με τη χρήση των ελικοπτέρων του ο αερολιμένας μπόρεσε πριν από λίγο να ξαναρχίσει να λειτουργεί.

Στην περιοχή Σκοπέλο, έξω από την πόλη Τράπανι, ξενοδοχείο απειλήθηκε από τις φλόγες και περίπου σαράντα τουρίστες απομακρύνθηκαν δια θαλάσσης.

Κοντά στο όρος Κόφανο, δε, πάντα στη Σικελία, δεκάδες παραθεριστές προσπαθούν να απομακρυνθούν από περιοχή στην οποία σήμερα το απόγευμα ξέσπασε πυρκαγιά. Προς το παρόν, στο συγκεκριμένο σημείο επιχειρεί ένα μόνον ελικόπτερο κάνοντας ρίψεις θαλασσινού νερού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ιταλική υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας έστειλε σήμερα έξι Canadair μαζί με δυο ελικόπτερα για την αντιμετώπιση της δύσκολης αυτής κατάστασης μετά από αίτημα του περιφερειάρχη της Σικελίας, Ρενάτο Σκιφάνι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.