ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Μετονομάστηκε σε «Αναγέννηση» το κόμμα του Εμανουέλ Μακρόν

Και μιλάει για θεωρίες των δύο άκρων

Μετονομάστηκε σε «Αναγέννηση» το κόμμα του Εμανουέλ Μακρόν

Σε αλλαγή ονόματος προχώρησε κι επίσημα το κόμμα του Εμανούελ Μακρόν, με αποτέλεσμα πλέον να λέγεται «Αναγέννηση» (Renaissance).

Τα μέλη του συνεδρίασαν το Σάββατο στο Καρουζέλ του Λούβρου, λίγα μέτρα από την Πυραμίδα όπου ο νεότερος πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας γιόρτασε την πρώτη του νίκη του 2017.

«Χωρίς ενότητα, θα κερδίσουν τα άκρα», προειδοποίησε ο Μακρόν, πλέον επίτιμος πρόεδρος της «Αναγέννησης», ο οποίος κέρδισε τον Μάιο στον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών την υποψήφια της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν, η οποία όμως κέρδισε το 42% των ψήφων. Δηλαδή 2,6 εκατομμύρια ψήφους περισσότερους από τον β’ γύρο του 2017.

Στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου το κόμμα έχασε την απόλυτη πλειοψηφία στην Εθνοσυνέλευση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γενικός γραμματέας του κόμματος είναι ο Στεφάν Σεζουρνέ, 37 ετών, πρώην συνεργάτης του Μακρόν και πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Renaissance στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.