ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μωρό γεννήθηκε… μυώδες επειδή η μητέρα του έκανε υπερβολική γυμναστική όταν ήταν έγκυος (βίντεο)

Το βίντεο στο TikTok που έγινε viral

Μωρό γεννήθηκε… μυώδες επειδή η μητέρα του έκανε υπερβολική γυμναστική όταν ήταν έγκυος (βίντεο)

Μια μητέρα είπε ότι σήκωσε τόσο πολύ το βάρος στο γυμναστήριό της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, που η κόρη της κατέληξε γεννήθηκε με… μύες.

Η νέα μητέρα, Yoana Banda ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο με τον εαυτό της να σηκώνει βάρη στο γυμναστήριο, ενώ ήταν έγκυος στην κόρη της. Την βλέπουμε να κάνει διάφορες ασκήσεις και γράφει:

«Όταν συνεχίζεις να σηκώνεις βάρη σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου και το μωρό σου γεννιέται με μυς», έγραψε στο βίντεο.

@yoanabanda1

She really came out and said ‘where them weights at’ 🙂 #fyp #viral #babytiktok #babygirl #strongbaby

♬ GIVE IT TO ME X PROMISCUOUS – ALTÉGO

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.