ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Τραμπ: «Θα μπορούσαμε να οδηγηθούμε σε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο υπό την ηγεσία του Τ.Μπάιντεν – Είναι ανίκανος»

«Αυτός ο άνθρωπος συναλλάσσεται με τον Ρώσο και τον Κινέζο πρόεδρο»

Ν.Τραμπ: «Θα μπορούσαμε να οδηγηθούμε σε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο υπό την ηγεσία του Τ.Μπάιντεν – Είναι ανίκανος»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μπορεί να οδηγήσει τον κόσμο στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και την πυρηνική σύγκρουση με τις ενέργειές του, η πιο σημαντική απειλή για τον κόσμο σήμερα δεν είναι η υπερθέρμανση του πλανήτη, αλλά η «πυρηνική», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Σε συνέντευξή του στην ισπανική τηλεοπτική εταιρεία Univision, ο Τραμπ δήλωσε ότι «όλος ο κόσμος είναι χάλια», ενώ κατά τη διάρκεια της δικής του διακυβέρνησης οι ΗΠΑ «δεν είχαν προβλήματα» και δεν υπήρχαν πόλεμοι.

«Κάναμε κάποια δουλειά και τώρα όλα είναι φρικτά. Θα καταλήξουμε σε έναν παγκόσμιο πόλεμο. Έχουμε έναν ανίκανο ηγέτη των Ηνωμένων Πολιτειών. Δεν μπορεί, δεν μπορεί να φύγει από τη σκηνή. Δεν μπορεί να βρει τις σκάλες. Δεν μπορεί να βάλει δύο προτάσεις μαζί. Δεν μπορεί να μιλήσει. Και αυτός ο άνθρωπος συναλλάσσεται με τον [Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ] Πούτιν και τον [Κινέζο] πρόεδρο Σι [Τζινπίνγκ] και όλους αυτούς τους ανθρώπους που μάλλον δεν θα έλεγαν ότι μας αγαπούν», δήλωσε ο Τραμπ.

Σύμφωνα με τον πολιτικό, η μεγαλύτερη απειλή για τις ΗΠΑ και τον κόσμο είναι «τα πυρηνικά όπλα». Την ίδια στιγμή, ο Μπάιντεν «δεν ξέρει καν τι είναι ένα πυρηνικό όπλο ως επικεφαλής διαπραγματευτής μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα μπορούσαμε να καταλήξουμε στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. <…>. Όταν ακούω αυτούς τους ανθρώπους να μιλάνε για το περιβάλλον και σε μια περίοδο 300 ετών, οι ωκεανοί θα ανέβουν κατά 1/100 της ίντσας. Και αυτό είναι απειλή. Δεν είναι απειλή. Η απειλή δεν είναι η υπερθέρμανση του πλανήτη. Είναι η πυρηνική υπερθέρμανση», πρόσθεσε ο πρώην πρόεδρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.