ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέα Υόρκη: Οπόσουμ εισέβαλε σε μπαρ και μια «ηρωίδα» το έπιασε απ’ τον σβέρκο και το έβγαλε έξω (βίντεο)

«Έχω συνηθίσει να συναντώ μέχρι και μαύρες αρκούδες»

Νέα Υόρκη: Οπόσουμ εισέβαλε σε μπαρ και μια «ηρωίδα» το έπιασε απ’ τον σβέρκο και το έβγαλε έξω (βίντεο)

Ένας περίεργος επισκέπτης εισέβαλε σε μπαρ της Νέας Υόρκης δημιουργώντας μια ανακατωσούρα. Ο επισκέπτης ήταν ένα οπόσουμ, το οποίο, φαίνεται ότι βρήκε ανοιχτή την πόρτα και μπούκαρε. Το οπόσουμ είναι μικρό θηλαστικό που ανήκει στην τάξη Διδελφόμορφα. Πρόκειται για μαρσιποφόρο και γι’ αυτό συγγενεύει με τα κανγκουρό και τα κοάλα. Είναι παμφάγο, τρώει έντομα, σαλιγκάρια, τρωκτικά, φρούτα, χόρτα, φίδια, αυγά κ.ά. Τα οπόσουμ προέρχονται από τη Νότια Αμερική και εισήλθαν στη Βόρεια Αμερική μετά τη σύνδεσή τους.

Όταν έγινε αντιληπτό από τους θαμώνες του μπαρ προκάλεσε ένα μικρό πανικό, μέχρι που εμφανίστηκε μια θαρραλέα γυναίκα από τον βορρά, η οποία πήρε την κατάσταση τα χέρια της. Με αποφασιστικότητα άρπαξε το οπόσουμ και το οδήγησε έξω και το σχετικό βίντεο έγινε viral. «Νομίζω ότι λειτούργησα ενστικτωδώς», είπε η Σάρα και πρόσθεσε: «Είμαι από την Αλάσκα και συνήθιζα όταν πήγαινα για κάμπινγκ να συναντώ μαύρες αρκούδες».

Ένας άντρας που βρισκόταν στο μπαρ περιέγραψε: «Ήμουν έξω από το μπαρ με έναν φίλο μου, η πόρτα ήταν ανοιχτή και ξαφνικά είδαμε αυτό το ζώο να μπαίνει μέσα και αμέσως κοιταχτήκαμε.

Ήταν σκύλος ή αρουραίος; Ήταν πολύ μεγάλο για να είναι αρουραίος. Πρέπει να είναι ένα οπόσουμ», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το οπόσουμ κρύφτηκε κάτω από ένα τραπέζι και στη συνέχεια η Σάρα λέγοντας «είμαι από την Αλάσκα», το έπιασε με αυτοπεποίθηση και το οδήγησε έξω. Αν και είναι αρκετά μεγαλύτερο από έναν μέσο αρουραίο της Νέας Υόρκης, το μαρσιποφόρο δεν πείραξε την Σάρα, η οποία είχε συνηθίσει να έχει επαφή με μεγαλύτερα ζώα. Ως ανταμοιβή για την ηρωική πράξη της, έλαβε πολλά κερασμένα ποτά από τους θαμώνες του μπαρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.