ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ο Joe Rogan προβλέπει ένα εφιαλτικό μέλλον: «Θα κυβερνήσει η ΑΙ γιατί έχει γνώσεις για όλα και είναι αδιάφθορη»

Η ΑΙ θα αναλάβει την διακυβέρνηση των ανθρώπων;

Ο Joe Rogan προβλέπει ένα εφιαλτικό μέλλον: «Θα κυβερνήσει η ΑΙ γιατί έχει γνώσεις για όλα και είναι αδιάφθορη»

Ο πασίγνωστος Αμερικανός παραγωγός, Joe Rogan, αναφέρθηκε στην πιθανότητα ενός εφιαλτικού μέλλοντος όπου η Τεχνητή Νοημοσύνη θα μπορούσε να κυβερνήσει και μάλιστα για δύο πολύ σοβαρούς λόγους:

Γιατί θα διέθετε γνώσεις σε όλους τους τομείς που δεν θα μπορούσε να κατέχει ένας άνθρωπος και γιατί (θεωρητικά τουλάχιστον) θα ήταν αδιάφθορη!

Είπε μάλιστα πως η ΑΙ δεν έχει γιο που να παίρνει χρήματα κάνοντας σαφή υπαινιγμό για τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τ.Μπάιντεν και τις κατηγορίες εναντίον του γιου του Χάντερ Μπάιντεν, πως εμπλέκεται σε υπόθεση διαφθοράς.

Η συζήτηση είχε ως θέμα την αναμενόμενη χρήση της ΑΙ από τις κυβερνήσεις σε πλήθος κυβερνητικών δραστηριοτήτων, κάτι που συμβαίνει ήδη στην πάταξη της φοροδιαφυγής.

«Μιλούσαμε για ένα πρόεδρο «ΑΙ Τεχνητής Νοημοσύνης», ναι!

Χρειαζόμαστε ένα πρόεδρο που να έχει ανοσία σε τάσεις διαφθοράς μεροληψίας και, κάποιος που απλώς να βλέπει τα πράγματα με ορθολογικό και έξυπνο τρόπο, ο οποίος να καλύπτει όλους τους κλάδους, σωστά;

Πως θα μπορούσε οποιοσδήποτε πρόεδρος πραγματικά να είναι ειδικός στην εξωτερική πολιτική, το περιβάλλον, την οικονομία, την κοινωνική δικαιοσύνη τα έργα υποδομής, την μετανάστευση, -δεν είναι δυνατό!

Πώς θα μπορούσε ένα άτομο πραγματικά να γνωρίζει τις σωστές λύσεις σε όλα αυτά τα ζητήματα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πώς θα μπορούσε κάποιος να διαχειριστεί όλα αυτά τα πράγματα; Δεν μπορεί, αλλά η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσε.  Η «ΑΙ» δεν έχει γιό που να παίρνει χρήματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.