ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Μπιλ Γκέιτς «ξαναχτυπά» και απειλεί: «Ασχολούμαι με δύο πράγματα – Την υγεία και την κλιματική αλλαγή»

Η δήλωση του Μπιλ Γκέιτς

Ο Μπιλ Γκέιτς «ξαναχτυπά» και απειλεί: «Ασχολούμαι με δύο πράγματα – Την υγεία και την κλιματική αλλαγή»

Μια νέα παρέμβαση στα του πλανήτη ετοιμάζεται να κάνει ο δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος είναι μέτοχος σε πολλές εταιρείες που παράγουν εμβόλια για τον κορωνοϊό.

Όπως ενημέρωσε ασχολείται τόσο με την υγεία όσο και με την δήθεν κλιματική αλλαγή.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Έχουμε τεράστιες προκλήσεις: Πρέπει να αποφύγουμε τον πυρηνικό πόλεμο, να προοδεύσουμε στην έρευνα της τεχνητής νοημοσύνης σε μία θετική μορφή

Τα δύο στα οποία έχω αφιερώσει τον περισσότερο χρόνο είναι η υγεία και το κλίμα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλύτεροι σπόροι, καλύτερος έλεγχος των πλημμυρών και αλλαγή της φυσικής οικονομίας, έτσι ώστε ακόμα κι όταν φτιάχνουμε υπέροχα πράγματα όπως το τσιμέντο και το ατσάλι, ο ηλεκτρισμός και οι μεταφορές, να το κάνουμε με μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.