ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν παίζει… πινγκ πονγκ με τον πρόεδρο του Καζακστάν Κ.Τοκάγεφ (βίντεο)

Ο Τούρκος πρόεδρος πρώτα προκαλεί και μετά... το ρίχνει στον αθλητισμό

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν παίζει… πινγκ πονγκ με τον πρόεδρο του Καζακστάν Κ.Τοκάγεφ (βίντεο)

Στην Αστάνα ταξίδεψε την Τετάρτη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος μετά τις προκλήσεις εναντίον της Ελλάδας, εμφανίζεται σε βίντεο να… παίζει πινγκ πονγκ.

Στο περιθώριο της συνεδρίασης του Συμβουλίου Στρατηγικής Συνεργασίας Υψηλού Επιπέδου Τουρκίας-Καζακστάν, ο Ερντογάν συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Καζακστάν Κασίμ Τοκάγιεφ και συζήτησε για θέματα διμερούς συνεργασίας.

Μετά τις συνομιλίες, Ερντογάν και Τοκάγιεφ έβγαλαν τα σακάκια και βρήκαν λίγο χρόνο για να αποφορτιστούν, παίζοντας πινγκ-πονγκ.

Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο διακρίνεται να παίζει πινγκ πονγκ με τον Καζάκο ομόλογό του, δείχνοντας ότι αισθάνεται άνετα στο συγκεκριμένο περιβάλλον αν και οι επιδόσεις του δεν είναι οι καλύτερες δυνατές.

Δείτε το βίντεο του anadolu:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.