ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι Αμερικανοί «γυρίζουν την πλάτη» στον Τ.Μπάιντεν – 7 στους 10 δεν επιθυμούν νέα υποψηφιότητά του

Το 70% των Αμερικανών δεν επιθυμεί να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα ο Μπάιντεν, σύμφωνα με δημοσκόπηση

Οι Αμερικανοί «γυρίζουν την πλάτη» στον Τ.Μπάιντεν – 7 στους 10 δεν επιθυμούν νέα υποψηφιότητά του

Η τηλεόραση CNCBC και η εταιρεία All-America Economic Research διεξήγαγαν έρευνα σχετικά με τις εκλογές του 2024 σε όλες τις ΗΠΑ.

Από τα ευρήματα της έρευνας προκύπτει ότι το 70% των ερωτηθέντων στην έρευνα που διεξήχθη σε όλες τις ΗΠΑ δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν να είναι υποψήφιος για δεύτερη φορά στις προεδρικές εκλογές του 2024.

Ενώ το 57% των ψηφοφόρων του Δημοκρατικού Κόμματος δήλωσε ότι ο ηγέτης των Δημοκρατικών Μπάιντεν δεν θα πρέπει να διεκδικήσει δεύτερη θητεία, το ποσοστό αυτό ήταν 86% μεταξύ των Ρεπουμπλικανών και 66% μεταξύ των ψηφοφόρων που αυτοπροσδιορίζονται ως ανεξάρτητοι.

Το ποσοστό εκείνων που πιστεύουν ότι ο Μπάιντεν έκανε καλά τη δουλειά του ως πρόεδρος μειώθηκε από 46% τον Οκτώβριο σε 41% τον Νοέμβριο, ενώ το ποσοστό εκείνων που δήλωσαν ότι αποδοκιμάζουν τις πολιτικές του Μπάιντεν αυξήθηκε από 50% σε 54%.

Στην έρευνα, όπου το ποσοστό όσων δήλωσαν ότι εγκρίνουν την οικονομική πολιτική του Μπάιντεν παρέμεινε στο 38%, μόνο το 14% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι η οικονομία είναι πολύ καλή.

Στην έρευνα, η οποία έδειξε ότι η συντριπτική πλειονότητα των συμμετεχόντων δεν ήθελε να είναι υποψήφιος ο Μπάιντεν, επικαλούμενος την ηλικία και την κατάσταση της υγείας του, αποκαλύφθηκε ότι το 61% των συμμετεχόντων δεν ήθελε να είναι πρόεδρος για άλλη μια θητεία ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δήλωσε τον περασμένο μήνα την υποψηφιότητά του για το 2024.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην έρευνα, το 61% των συμμετεχόντων, συμπεριλαμβανομένου του 37% των Ρεπουμπλικάνων, του 61% των ανεξάρτητων και του 88% των Δημοκρατικών, δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να διεκδικήσει ο Τραμπ δεύτερη θητεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.