ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

«Οι επόμενες γενιές θα είναι πιο άσχημες» – Ποιοι είναι οι λόγοι

Τι αναφέρει ειδικός στην ανάλυση προσώπου

«Οι επόμενες γενιές θα είναι πιο άσχημες» – Ποιοι είναι οι λόγοι

Οι άνθρωποι του μέλλοντος θα είναι ασχημότεροι, καθώς κάθε νέα γενιά θα είναι πιο άσχημη από την προηγούμενη. Αυτό αναφέρει ειδικός στην ανάλυση του προσώπου. 

Ο Σάφι Χασάν, ιδρυτής της συμβουλευτικής εταιρίας για τις αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο QOVES στην Αυστραλία, έριξε το φταίξιμο «στη μοντέρνα διατροφή, στις συνήθειες στον ύπνο και στη ρύπανση του περιβάλλοντος».

Σε βίντεο που ανάρτησε στο YouTube Short επικαλέστηκε τον διάσημο Αμερικανό ορθοδοντικό Γουίλιαμ Πρόφιτ, ο οποίος πίστευε ότι το σχήμα του προσώπου, που καθορίζει μεταξύ άλλων την ομορφιά κάποιου, εξαρτάται από τη δύναμη που βάζει κανείς όταν χρησιμοποιεί την άνω και την κάτω γνάθο. Ο Χασάν ανέφερε για παράδειγμα ότι στο παρελθόν οι άνθρωποι έπρεπε να δαγκώσουν πιο δυνατά για να μασήσουν τις τροφές που δεν ήταν όσο μαλακές έγιναν στις μέρες μας, με αποτέλεσμα να αναπτύσσονται περισσότερο η άνω και η κάτω γνάθος τους, δημιουργώντας γωνίες στο πρόσωπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Χασάν υποστήριξε ότι το σχήμα του προσώπου μπορεί να επηρεαστεί ακόμη και από οδοντιατρικής φύσης προβλήματα, όπως η υποχώρηση των ούλων, η οποία πλέον γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη. Είναι γνωστό δε ότι το πρόσωπο επηρεάζεται από το διαταραγμένο πρόγραμμα ύπνου, από το οποίο υποφέρουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι, καθώς και από τη ρύπανση της ατμόσφαιρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.