ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οκτώ οι νεκροί από τις πλημμύρες στην Ιταλία – Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε «κανάλια» (βίντεο)

Κινδυνεύουν ακόμη και τα μέλη των σωστικών συνεργείων

Οκτώ οι νεκροί από τις πλημμύρες στην Ιταλία – Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε «κανάλια» (βίντεο)

Στους 5 ανέρχονται πλέον οι νεκροί στον μέχρι στιγμής απολογισμό της κακοκαιρίας που έπληξε την περιφέρεια Εμίλια Ρομάνια στην Ιταλία, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία των πυροσβεστών και της Πολιτικής Προστασίας της χώρας που δόθηκαν σήμερα.

Εκτός των 5 νεκρών, αγνοείται ακόμη 1 άνθρωπος, αφού η κακοκαιρία έπληξε όλη την περιοχή της Εμίλια Ρομάνια και η Πολιτική Προστασία της Ιταλίας υπογράμμισε ότι «η περιοχή που έχει πλημμυρίσει, με ανυπολόγιστες καταστροφές, είναι τεράστια και στην φάση αυτή κινδυνεύουν ακόμη και τα μέλη των σωστικών συνεργείων».

Παράλληλα με τις πλημμύρες, υπάρχουν πολλές κατολισθήσεις που αποτελούν τεράστιο κίνδυνο και για όσους οδηγούν σε μικρούς επαρχιακούς δρόμους.

https://twitter.com/tretter50001/status/1658818276032405505

Η πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, η οποία μεταβαίνει στη σύνοδο κορυφής της Ομάδας των Επτά (G7) περισσότερο ανεπτυγμένων βιομηχανικών χωρών στην Ιαπωνία, δήλωσε από την Αλάσκα ότι θα συγκληθεί το συντομότερο υπουργικό συμβούλιο για την αντιμετώπιση της κατάστασης και την στήριξη των πληγέντων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.