ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πιέσεις των ΗΠΑ στο Κατάρ να επανεξετάσει τη σχέση του με τη Χαμάς παρά την απελευθέρωση των αιχμαλώτων

Άγνωστο αν θα περιλαμβάνει την πιθανή απέλαση των ηγετών της Χαμάς που ζουν στο Κατάρ

Πιέσεις των ΗΠΑ στο Κατάρ να επανεξετάσει τη σχέση του με τη Χαμάς παρά την απελευθέρωση των αιχμαλώτων

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Κατάρ συμφώνησαν να εξετάσουν εκ νέου τη σχέση της Ντόχας με τη Χαμάς, από τη στιγμή που η μοναρχία του Κόλπου ολοκληρώσει το ρόλο της στην απελευθέρωση των ομήρων της Χαμάς και παρά το ότι η στάση της αυτή θα έχει οδηγήσει στην απελευθέρωση των ομήρων.

Δημοσίευμα της Washington Post, που επικαλείται τέσσερις διπλωμάτες με γνώση των συζητήσεων, υποστηρίζει ότι δεν έχει ακόμη αποφασιστεί «αν το αίτημα της επανεξέταση θα περιλαμβάνει την πιθανή απέλαση των ηγετών της Χαμάς που ζουν στο Κατάρ ή άλλα παρόμοια μέτρα».

Η συμφωνία, αναφέρουν οι Times of Israel, φέρεται να επιτεύχθηκε κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνάντησης μεταξύ του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν και του εμίρη του Κατάρ σεΐχη Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ Θάνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θεωρείται μια προσπάθεια της Ουάσινγκτον να εξισορροπήσει τον στόχο της απελευθέρωσης όσο το δυνατόν περισσότερων ομήρων με τη μακροπρόθεσμη στρατηγική της ασφυξίας της Χαμάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.