ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πολωνία: Η εταιρία φυσικού αερίου PGNiG ξεκίνησε την αποκατάσταση της παροχής σε δέκα πόλεις και περιοχές

Το tweet της εταιρείας για το φυσικό αέριο στην Πολωνία

Πολωνία: Η εταιρία φυσικού αερίου PGNiG ξεκίνησε την αποκατάσταση της παροχής σε δέκα πόλεις και περιοχές

Η μεγαλύτερη εταιρία φυσικού αερίου στην Πολωνία PGNiG ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι άρχισε την παροχή φυσικού αερίου σε δέκα πόλεις και περιοχές.

Η παροχή, είχε διακοπεί κατά τις προηγούμενες ημέρες μέσα στην εβδομάδα. Η PGNiG είχε ανακοινώσει χθες, ότι οι θυγατρικές εταιρίες της, Polska Spolka Gazownictwa και PGNiG Obrot Detaliczny, θα αποκαταστήσουν την παροχή φυσικού αερίου στους πελάτες τους και στις περιοχές που επηρεάστηκαν από τη διακοπή της παροχής, από τη ρωσική εταιρία Novatek Green Energy.

Την Πέμπτη, αρκετές πόλεις στην Πολωνία έμειναν χωρίς φυσικό αέριο, καθώς ο πάροχος φυσικού αερίου από τη Ρωσία, συμπεριλήφθηκε στην εφαρμογή των κυρώσεων κατά της Μόσχας.

Το tweet της εταιρείας για το φυσικό αέριο στην Πολωνία

«Έχουμε καλά νέα για τους κατοίκους της πόλης Λέμπα και τους τουρίστες που θα επισκεφτούν την πόλη για το Σαββατοκύριακο της Πρωτομαγιάς, Το φυσικό αέριο που παρέχει η #PGNiG είναι ήδη διαθέσιμο στους πελάτες αυτής της παράκτιας κοινότητας.

Όπως και σε εννέα άλλες περιοχές, όπου η παροχή γίνονταν από τη Novatek», ανέφερε η εταιρία σε μία ανάρτησή της στο Twitter, νωρίς σήμερα το πρωί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.