Ψεύτες και κλέφτες...

Πολωνός πρόεδρος: «Πάνω από τα συμφέροντα της Ουκρανίας είναι τα πολωνικά»

Νωρίτερα ο Κριστόφ Ναβρότσκι κατηγόρησε το Κίεβο για αχαριστία

Πολωνός πρόεδρος: «Πάνω από τα συμφέροντα της Ουκρανίας είναι τα πολωνικά»

Ο Πολωνός πρόεδρος, Κριστόφ Ναβρότσκι, μιλώντας στο Wpolsce24, ξεκαθάρισε ότι πρωτίστως θα εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Πολωνίας και όχι της Ουκρανίας όπως θα ήθελε ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

«Η Πολωνία δεν θα βάλει τα συμφέροντα της Ουκρανίας πάνω από τα δικά της. Η Πολωνία έχει βοηθήσει και συνεχίζει να βοηθά την Ουκρανία, αλλά αν κάποιος, όπως ο Ζελένσκι, περιμένει από εμένα να μην μιλήσω με τη φωνή των Πολωνών, θα εκπλαγεί».

Προηγουμένως, κατηγόρησε το Κίεβο για «αχαριστία».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.