ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Δείτε πως αντέδρασε όταν μία Βρετανίδα του ζήτησε να τη φιλήσει (βίντεο) 

Ένιωσε αμηχανία και ξέσπασε σε γέλια

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Δείτε πως αντέδρασε όταν μία Βρετανίδα του ζήτησε να τη φιλήσει (βίντεο) 

Μία Βρετανίδα ζήτησε από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να της δώσει ένα φιλί.

«Μπορώ να έχω ένα φιλί, Ουίλιαμ;», ρώτησε η γυναίκα κατά την επίσκεψή του στην Κορνουάλη.

Ο ίδιος ένιωσε αμηχανία και ξέσπασε σε γέλια, όπως άλλωστε φαίνεται και στο βίντεο που έχει δημοσιεύσει η «Daily Mail».

Δείτε το βίντεο:

Ο πρίγκιπας έδειχνε χαλαρός κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του και μάλιστα έδειξε τις ικανότητές του στο βόλεϊ. Η κάμερα απαθανάτισε τον Ουίλιαμ να παίζει βόλεϊ στην παραλία Fistral Beach με τους παρευρισκόμενους να τον υποδέχονται πολύ θερμά. Δέχτηκε, μάλιστα, να βγάλει selfies με όσους του το ζήτησαν και συνομίλησε με κατοίκους, μικρούς και μεγάλους. Όπως είπε ο πρίγκιπας, μπήκε στον πειρασμό να κάνει σέρφινγκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βρετανικό δημοσίευμα επισημαίνει ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επισκέφθηκε την Κορνουάλη, για να δει από κοντά ένα οικόπεδο το οποίο ελπίζει ότι θα μπορέσει να αξιοποιήσει ως καταφύγιο για τους άστεγους – ένα φλέγον θέμα που απασχολεί έντονα την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.