Πρώην υπουργός κυβέρνησης Μπους: «Θα ζείτε μέσα σε ψηφιακή φυλακή»

«Όσο περισσότερο χρησιμοποιούμε μετρητά τόσο πιο ελεύθεροι είμαστε»

Πρώην υπουργός κυβέρνησης Μπους: «Θα ζείτε μέσα σε ψηφιακή φυλακή»

Η Catherine Austin Fitts είναι πρώην Υφυπουργός Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης των ΗΠΑ επί Προεδρείας του George H. W. Bush, είναι η εκδότρια του Solari Report και διευθύνουσα σύμβουλος της Solari Investment Advisory Services, LLC. Μεταξύ άλλων διετέλεσε διευθύνουσα σύμβουλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της επενδυτικής τράπεζας της Wall Street Dillon, Read & Co. Inc.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται εντατικά με την έρευνα των “Χαμένων Τρισεκατομμυρίων” από τα ταμεία του Αμερικανικού κράτους.

Η τεχνολογία, βέβαια, είναι ασυζητητί ωφέλιμη! Αρκεί να βρίσκεται στα σωστά χέρια! Εσείς τι λέτε; Βρίσκεται; Πού θα ποντάρατε τα λεφτά σας;

Δηλώνει μεταξύ άλλων:

«Εάν βοηθάτε στο να δημιουργήσετε τα δικά σας ψηφιακά στρατόπεδα συγκέντρωσης, φτιάχνετε την δική σας φυλακή!

Όσο περισσότερο χρησιμοποιούμε μετρητά, τόσο περισσότερο μεταφέρουμε την οικονομία πίσω στα πραγματικά περιουσιακά στοιχεία και αποτρέπουμε έναν ψηφιακό όλεθρο.

Θέλουν να κάνουν τους πάντες 100% “ψηφιακούς” και τότε θα έχουν πλήρη κεντρικό έλεγχο και όλο αυτό το αποκαλώ «ψηφιακά στρατόπεδα συγκέντρωσης»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 Δεν χρειάζεται να μαζεύουν ανθρώπους και να τους βάλουν σε στρατόπεδα. Μπορούν να μετατρέψουν το σπίτι σας σε ψηφιακό στρατόπεδο συγκέντρωσης».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.