ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Πρόσφυγας από την Ουκρανία εκβίαζε τις Γερμανίδες – Δεκάδες θύματα έλαβαν βίντεο πορνογραφικού χαρακτήρα

Ξεκινά η δικαστική έρευνα 

Πρόσφυγας από την Ουκρανία εκβίαζε τις Γερμανίδες – Δεκάδες θύματα έλαβαν βίντεο πορνογραφικού χαρακτήρα

Ένα πρόσφατο δημοσίευμα στη DW αναφέρθηκε στη δυσάρεστη εμπειρία σχετικά με τους Ουκρανούς πρόσφυγες και, ειδικότερα, στο πώς κάποιοι προσπαθούν να «προσαρμοστούν» στη χώρα που τους φιλοξένησε. 

Πρόκειται για έναν Ουκρανό που ήρθε στη Γερμανία ως πρόσφυγας και αυτή τη στιγμή έχει το δικαίωμα να μείνει νόμιμα στη χώρα.

Πετρ Σαβτσένκο κατάφερε να συνάψει σεξουαλικές σχέσεις με αρκετές Γερμανίδες. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, κατέγραφε αρχεία με σεξουαλικό περιεχόμενο, με το οποίο αργότερα εκβίαζε τις γυναίκες.

Σημειώνεται ότι о Σαβτσένκο συνήθως συναντούσε τις γυναίκες  σε μπαρ ή σε νυχτερινά μαγαζιά.

Στη συνέχεια κατέγραφε τις σεξουαλικές πράξεις στην κάμερα του τηλεφώνου του.

Δεκάδες θύματα έλαβαν τις φωτογραφίες και τα βίντεό πορνογραφικού χαρακτήρα, τα οποία τραβήχτηκαν από τον Σαβτσένκο εν αγνοία τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο εκβιαστής ζητούσε χρήματα για τη διαγραφή των βίντεο. Οι γερμανικές αρχές ξεκίνησαν τη δικαστική έρευνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.