ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σάλος στην Αυστρία: Ομιλίες του Χίτλερ ακούγονται από τα μεγάφωνα σε τρένα

«Μπορούμε να υποθέσουμε ότι οι ανακοινώσεις έγιναν από άτομα απευθείας στο τρένο μέσω ενδοεπικοινωνίας» λέει η εταιρεία

Σάλος στην Αυστρία: Ομιλίες του Χίτλερ ακούγονται από τα μεγάφωνα σε τρένα

Ανησυχία και οργή επικράτησε στους επιβάτες τρένου στην Αυστρία, όταν από τα μεγάφωνα των συρμών ακούστηκε μέρος ηχογραφημένης ομιλίας του Αδόλφου Χίτλερ. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα οι αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη δύο ατόμων.

Σύμφωνα με το BBC την Κυριακή οι επιβάτες του τρένου που ξεκίνησε από το Μπρέγκενζ με προορισμό τη Βιέννη, αντί για τις συνηθισμένες αναγγελία όπως αυτές για την επόμενη στάση, άκουσαν από τα μεγάφωνα του τρένου πλήθος να φωνάζει «Heil Hitler» και «Sieg Heil».

Θεωρείτε ότι η παταγώδης αποτυχία των δημοσκοπήσεων ως προς την πρόβλεψη του αποτελέσματος των τουρκικών εκλογών μπορεί να επαναληφθεί και στις ελληνικές εκλογές την ερχόμενη Κυριακή;

  • Όχι (9%, 1.434 Votes)
  • Ναι (78%, 11.894 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 217 Votes)
  • Ίσως ναι (9%, 1.380 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 245 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.170

Loading ... Loading ...

Μαρτυρία του οδηγού του τρένου που επικαλείται το βρετανικό μέσο ενημέρωσης, αναφέρει ότι έχουν υπάρξει αρκετά παρόμοια περιστατικά τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με τον βουλευτή του Κόμματος των Πρασίνων, David Stoegmueller η ομιλία του Χίτλερ παίχτηκε μέσω της ενδοεπικοινωνίας λίγο πριν το τρένο φτάσει στη Βιέννη. «Ακούσαμε δύο επεισόδια», είπε ο ίδιος. «Πρώτα ήταν 30 δευτερόλεπτα ομιλίας του Χίτλερ και μετά ακούστηκε ο ναζιστικός χαιρετισμός «Sieg Heil» (ζήτω η νίκη).

Ο ίδιος βουλευτής επεσήμανε ότι οι εργαζόμενοι στο τρένο δεν μπόρεσαν να σταματήσουν την ηχογράφηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Αυστριακών Σιδηροδρόμων: «Σαφώς αποστασιοποιούμαστε από το περιεχόμενο. Μπορούμε προς το παρόν να υποθέσουμε ότι οι ανακοινώσεις έγιναν από άτομα απευθείας στο τρένο μέσω ενδοεπικοινωνίας. Έχουμε αναφέρει το θέμα στην αστυνομία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.