ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σεισμός 5,6 Ρίχτερ στο Νεπάλ: Ένας νεκρός και δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια (βίντεο)

Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν αποκολλήθηκε βράχος και την καταπλάκωσε

Σεισμός 5,6 Ρίχτερ στο Νεπάλ: Ένας νεκρός και δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια (βίντεο)

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε, άλλοι δύο τραυματίστηκαν και περίπου 25 σπίτια υπέστησαν σοβαρές ζημιές μετά τον σεισμό των 5,6 βαθμών που σημειώθηκε νωρίτερα στο Νεπάλ και έγινε αισθητός μέχρι το Νέο Δελχί, την πρωτεύουσα της Ινδίας.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 61 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Τζούμλα –σε απόσταση άνω των 300 χλμ από την πρωτεύουσα Κατμαντού– και το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 10 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο.

Σωστικά συνεργεία έσπευσαν στην περιοχή Μπαζούρα, στο δυτικό τμήμα της χώρας, όπου αναφέρθηκαν καταρρεύσεις κτιρίων.

Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της στην κοινότητα Γκαουμούλ, όταν αποκολλήθηκε βράχος και την καταπλάκωσε.

Τον περασμένο Νοέμβριο, έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας σεισμού 5,6 βαθμών που σημειώθηκε στο δυτικό Νεπάλ.

Τον Απρίλιο του 2015, ισχυρός σεισμός 7,8 βαθμών στο κεντρικό Νεπάλ είχε προκαλέσει τον θάνατο σχεδόν 9.000 ανθρώπων και την καταστροφή περίπου μισού εκατομμυρίων σπιτιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.