ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που ο φερόμενος ως δολοφόνος του Νότιγχαμ κάνει κεφαλοκλείδωμα σε συμφοιτητή του

«Ήταν εχθρικός και αμίλητος»

Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που ο φερόμενος ως δολοφόνος του Νότιγχαμ κάνει κεφαλοκλείδωμα σε συμφοιτητή του

Ένα σοκαριστικό βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας το οποίο δείχνει τον ύποπτο της τριπλής δολοφονίας του Νότιγχαμ να κάνει κεφαλοκλείδωμα σε συμφοιτητή του 

Πιο συγκεκιρμένα η αγγλική εφημερίδα Daily Mail έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία και βίντεο του φερόμενου ως δολοφόνου του Νότιγχαμ Βάλντο Αμισάο Καλοκάνε, 31 ετών.

Ο ύποπτος της τριπλής δολοφονίας εμφανίζεται στις αίθουσες του πανεπιστημίου του ένα χρόνο πριν από τις δολοφονίες που συγκλόνισαν την αγγλική πόλη – ενώ το βίντεο τον δείχνει να κάνει κεφαλοκλείδωμα σε συμφοιτητή του κατά τη διάρκεια «παιχνιδιού».

Πρόκειται για την πρώτη φωτογραφία του υπόπτου για τριπλή δολοφονία του Νότιγχαμ – τραβήχτηκε πέρυσι, όταν ζούσε σε ένα φοιτητικό διαμέρισμα στην πόλη.

Στον Καλοκέιν απαγγέλθηκαν την Παρασκευή κατηγορίες για τη δολοφονία των 19χρονων μαθητών Μπάρναμπι Γουέμπερ και Γκρέις Κουμάρ, και του σχολικού επιστάτη Ίαν Κόουτς, 65 ετών. Τους μαχαίρωσε μέχρι θανάτου στο Νότιγχαμ το πρωί της Τρίτης.

Κατηγορήθηκε επίσης για τρεις κατηγορίες απόπειρας δολοφονίας αφού φέρεται να οδήγησε το φορτηγό του Κόουτς σε τρεις πεζούς αργότερα το πρωί της Τρίτης. Ο ένας από αυτούς τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά είναι η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.

Ο πρώην συγκάτοικός του, ένας 21χρονος φοιτητής διοίκησης επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ, είπε ότι ο Καλοκάνε – φοιτητής μηχανολογίας – δεν «κολλούσε» με τους συμφοιτητές του, που ήταν όλοι πολύ νεότεροι.

Ο Καλοκανέ – που γεννήθηκε στη Γουινέα-Μπισάου της Δυτικής Αφρικής, αλλά μεγάλωσε στην Ουαλία – περιγράφηκε ως «εχθρικός και αμίλητος».

«Ήταν πάντα οξύθυμος και πραγματικά σιωπηλός μαζί μας, αλλά μια κοπέλα που ξέραμε είπε ότι έπεσε πάνω του σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και ήταν εντελώς μανιακός», συνέχισε ο πρώην συγκάτοικος του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.