ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Streamer του Twitch λιποθύμησε κυριολεκτικά από τη χαρά του σε ζωντανή μετάδοση (βίντεο)

Κανείς από όσους τον παρακολουθούσαν δεν κατάλαβε τι έγινε, επειδή όλοι πανηγύριζαν με τη νίκη του

Streamer του Twitch λιποθύμησε κυριολεκτικά από τη χαρά του σε ζωντανή μετάδοση (βίντεο)

Ένας streamer στο Twitch με όνομα GingerBeardie, λιποθύμησε κυριολεκτικά από τη χαρά του κατά τη διάρκεια του live streaming του, όταν κατάφερε να περάσει μια πολύ δύσκολη πίστα στο παιχνίδι που έπαιζε και να αποκτήσει ένα πολύτιμο ψηφιακό βραβείο.

Πιο συγκεκριμένα, ο GingerBeardie έπαιζε το παιχνίδι RuneScape και ήθελε να αποκτήσει ένα ψηφιακό βραβείο, το infernal cape, το οποίο έχουν κερδίσει ελάχιστοι παίκτες σε όλο τον κόσμο, επειδή χρειάζεται υπερπροσπάθεια, επιμονή, υπομονή και επίδειξη ικανοτήτων. Όταν τα κατάφερε, από τη χαρά του λιποθύμησε στο live streaming.

Ήταν ζωντανά στον αέρα του Twitch για περίπου 8 ώρες, όταν κατάφερε να πετύχει τον τελικό του στόχο. Ξετρελάθηκε και άρχισε να φωνάζει «Ναι! Το τελείωσα! Δεν ξαναεπιστρέφω! Τέλος ρε φίλε! Ναι!».

Όμως, επειδή πανηγύρισε πολύ έντονα, άρχισε να χλωμιάζει και τελικά έπεσε με δύναμη πάνω στο πληκτρολόγιό του. Αξιοσημείωτο είναι ότι κανένας από όσους τον παρακολουθούσαν δεν κατάλαβε τι έγινε, επειδή όλοι πανηγύριζαν με τη νίκη του.

Δείτε τη στιγμή που έπεσε λιπόθυμος στο live streaming:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο streamer ανέκτησε τις αισθήσεις του μετά από λίγα δευτερόλεπτα και αντιμετώπισε με χιούμορ το περιστατικό, γράφοντας στο Twitter: «Τώρα έχω αποτυπωμένο το κουμπί των Windows στο μέτωπο μου για πάντα, λιποθύμησα κιόλας, GG».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.