ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνελήφθη Ρωσίδα που κάθισε να φάει σάντουιτς με… 14 κιλά κόκκινο χαβιάρι στην Κόκκινη Πλατεία (βίντεο)

«Όπως φαίνεται, δεν μπορείς να έχεις τόσο χαβιάρι δίπλα στο Κρεμλίνο» έγραψε στο Telegram

Συνελήφθη Ρωσίδα που κάθισε να φάει σάντουιτς με… 14 κιλά κόκκινο χαβιάρι στην Κόκκινη Πλατεία (βίντεο)

Συνελήφθη μια 41χρονη Ρωσίδα επειδή κάθισε να φάει ένα τεράστιο σάντουιτς με κόκκινο χαβιάρι στην Κόκκινη Πλατεία.

Η «πέτρα του σκανδάλου», Γκουλίνα Νάουμαν, μαζί με μια φίλη της, που τραβούσε βίντεο και το ανέβασε στο Instagram, βρίσκονταν μπροστά από τα τείχη του Κρεμλίνου. Η Νάουμαν φορούσε ένα μακρύ γούνινο παλτό και το αντίστοιχο καπέλο -που ταιριάζει «γάντι» με τον ρωσικό χειμώνα.

Η εκκεντρική, το δίχως άλλο, Ρωσίδα, μετέφερε ένα πλαστικό κουτί, που περιείχε 14 κιλά κόκκινο χαβιάρι. Αφού… στρογγυλοκάθισε καταμεσής της πλατείας, άρχισε να απλώνει «γενναίες» στρώσεις από μπρικ -όπως αποκαλείται αλλιώς το κόκκινο χαβιάρι- πάνω σε μια μεγάλη φέτα ψωμί, απολαμβάνοντας έτσι ένα σαφώς ασυνήθιστο σάντουιτς.

Όλα τα παραπάνω, ωστόσο, μάλλον δεν άρεσαν ή, έστω, φάνηκαν «ύποπτα», σύμφωνα με τους Moscow Times, στις ρωσικές αρχές, που την έθεσαν υπό κράτηση, προτού μάλιστα προλάβει να τελειώσει το λουκούλλειο γεύμα της. Σύμφωνα με το NEXTA, στο Twitter, η πράξη της ήταν απαγορευμένη, τόσο λόγω του μεγέθους του σάντουιτς όσο και της ποσότητας κόκκινου χαβιαριού, που χρησιμοποίησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έπειτα από τρεις ώρες κράτησης και ανάκρισης, η 41χρονη Νάουμαν και η φίλη της αφέθηκαν ελεύθερες, χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες. Η ίδια εξήγησε ότι σκόπευε να γυρίσει ένα τύπου «ρετρό» βίντεο σε εστιατόριο της ρωσικής πρωτεύουσας, αλλά, όταν διαπίστωσε ότι αυτό ήταν κλειστό, προτίμησε να απολαύσει το φαγητό της στην Κόκκινη Πλατεία. «Όπως φαίνεται, δεν μπορείς να έχεις τόσο χαβιάρι δίπλα στο Κρεμλίνο» έγραψε στο Telegram. «Η κατάσταση στη χώρα μας δεν επιτρέπει να είσαι… σικ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.