ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Ταϊλάνδη: «Πτώμα» επέπλεε σε βρώμικα νερά αλλά τελικά αποδείχτηκε πως έκανε απλά…διαλογισμό (βίντεο)

Κατάφερε να τους μπερδέψει όλους

Ταϊλάνδη: «Πτώμα» επέπλεε σε βρώμικα νερά αλλά τελικά αποδείχτηκε πως έκανε απλά…διαλογισμό (βίντεο)

Ένας νεαρός κατέβηκε στο κανάλι και πλησίασε το «πτώμα» όταν, προς έκπληξή του, είδε πως ο άντρας δεν είχε πάθει κάτι και ήταν ζωντανός, κάνοντας απλά…διαλογισμό.

Συναγερμός σήμανε στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, όταν οι περαστικοί είδαν ένα «πτώμα» να επιπλέει σε ένα βρόμικο κανάλι, όπως αναφέρει το Oddity Central.

Όταν οι περαστικοί είδαν τον άνδρα να επιπλέει στο βρώμικο κανάλι το μυαλό τους πήγε στο κακό. Άμεσα κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες και την αστυνομία.

Ωστόσο, πριν προλάβουν οι αρχές να φτάσουν εκεί, κάποιος θαρραλέος πολίτης μπήκε στο βρόμικο κανάλι. Περπατώντας μέσα στα σκουπίδια και τη λάσπη κατάφερε να τον προσεγγίσει. Όταν τον άγγιξε… το πτώμα ζωντάνεψε.

«Πιστεύαμε ότι ήταν ήδη νεκρός! Όλοι φώναζαν αλλά εκείνος δεν κουνήθηκε», είπε ο διασώστης Σομάρτ Προμβογκ στους τοπικούς δημοσιογράφους. «Όταν κάποιος προσπάθησε να τον βγάλει από το νερό, ξαφνικά μίλησε. Είπε ότι έκανε μόνο διαλογισμό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.