ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τι άλλο θα ακούσουμε: Τουαλέτα στις ΗΠΑ… εξερράγη και γέμισε πελάτη με περιττώματα

Ζητά περισσότερα από 100.000 δολάρια σε αγωγή που κατέθεσε

Τι άλλο θα ακούσουμε: Τουαλέτα στις ΗΠΑ… εξερράγη και γέμισε πελάτη με περιττώματα

Ένας πελάτης κατέθεσε μήνυση για αμέλεια κατά της Dunkin’, ισχυριζόμενος ότι τραυματίστηκε από μια τουαλέτα που εξερράγη σε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας καφέ στην κεντρική Φλόριντα.

Ο Paul Kerouac ζητά περισσότερα από 100.000 δολάρια σε αγωγή που κατέθεσε την Τετάρτη σε πολιτειακό δικαστήριο στο Ορλάντο, υποστηρίζοντας ότι υπέστη «σοβαρούς και μακροχρόνιους τραυματισμούς» μετά την έκρηξη μιας τουαλέτας στην τουαλέτα των ανδρών σε τοποθεσία της Dunkin’ στο Winter Park της Φλόριντα, πριν από ένα χρόνο.

Όταν επικοινώνησε την Πέμπτη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους τραυματισμούς του Κέρουακ, ο δικηγόρος του, Σκοτ Σπράντλεϊ, δήλωσε ότι ήταν απασχολημένος και δεν μπορούσε να απαντήσει στις ερωτήσεις μέχρι την επόμενη ημέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το AP, η αγωγή αναφέρει ότι ο Κέρουακ υπέστη «σωματική βλάβη» και ότι χρειάζεται ψυχιατρική περίθαλψη και συμβουλευτική από το περιστατικό του Ιανουαρίου του 2022.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.