ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τι άλλο θα δούμε: 26χρονος στην Ινδία ντύθηκε γυναίκα για να δώσει εξετάσεις σε πανεπιστήμιο αντί για την σύντροφό του

Η 34χρονη είχε προηγουμένως αποτύχει στις εξετάσεις για να καταφέρει να εργαστεί ως νοσηλεύτρια

Τι άλλο θα δούμε: 26χρονος στην Ινδία ντύθηκε γυναίκα για να δώσει εξετάσεις σε πανεπιστήμιο αντί για την σύντροφό του

Συνελήφθη ένας 26χρονος ο οποίος προσποιήθηκε τη γυναίκα προκειμένου να συμμετέχει σε εξετάσεις πανεπιστημίου υποδυόμενος την 34χρονη φίλη του, προχώρησαν οι αρχές της Ινδίας.

Ο Άνγκρεζ Σινγκ φόρεσε μια παραδοσιακή φορεσιά που συνήθως φορούν γυναίκες προκειμένου να πείσει τους εξεταστές του τμήματος Υγείας του πανεπιστημίου Baba Farid ότι είναι η 34χρονη φίλη του Παρατζαμίτ Καούρ.

Όπως προέκυψε η 34χρονη σύντροφος του 26χρονου είχε προηγουμένως αποτύχει στις εξετάσεις του εν λόγω τμήματος για να αποκτήσει άδεια εργασίας ως νοσηλεύτρια.

Στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα ο 26χρονος φαίνεται να έχει ξυρίσει τα γένια του, να φοράει καπέλο και να έχει βάψει ροζ τα χείλη του.

Αυτό που πρόδωσε τον 26χρονο ήταν ο έλεγχος των βιομετρικών στοιχείων στην ταυτότητά του καθώς τα αποτυπώματά του δεν ταίριαζαν


.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 26χρονος είχε κατασκευάσει πλαστή κάρτα ψηφοφόρου, πλαστή ταυτότητα και πλαστή κάρτα για το πανεπιστήμιο.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του πανεπιστημίου οι εξεταστές αναρωτήθηκαν για την ταυτότητα του 26χρονου όταν είδαν ότι η φωτογραφία στην αίτηση ήταν διαφορετική με αυτή της κάρτας που παρουσίασε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρχικά ο 26χρονος και η 34χρονη υποστήριξαν ότι είναι συγγενείς αλλά η αστυνομική έρευνα αποκάλυψε την πραγματική φύση της σχέσης τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.