ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το Νιου Χαμσάιρ δίνει «αέρα» νικητή στο Ν.Τραμπ – Το αναγνώρισε και ο Τ.Μπάιντεν: «Θα είναι ο αντίπαλός μου»

Πολύ κοντά στο χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων

Το Νιου Χαμσάιρ δίνει «αέρα» νικητή στο Ν.Τραμπ – Το αναγνώρισε και ο Τ.Μπάιντεν: «Θα είναι ο αντίπαλός μου»

Πλησιάζει στο πολυπόθητο χρίσμα για την υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές ο Ντόναλντ Τραμπ.

Μετά την εμβληματική επικρἀτησή του στο Νιου Χαμσάιρ, την Τρίτη, επί της Νίκι Χέιλι στις προκριματικές κάλπες του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (GOP) παραμένει αδιαφιλονίκητο φαβορί μετά και την νίκη στην Άιοβα.

Υπενθυμίζεται ότι κανένας Ρεπουμπλικάνος που έχει κερδίσει εσωκομματικές στην Άιοβα και προκριματικές στο Νιου Χαμσάιρ δεν έχει χάσει ποτέ το χρίσμα.

Στην ομιλία του μετά την νίκη την Τρίτη ο Τραμπ χαρακτήρισε θυμωμένος «πτωχευμένη χώρα» τις ΗΠΑ και επιτέθηκε στην αντίπαλό του Χέιλι, επειδή αρνείται να αποσυρθεί από την κούρσα.

Ο Τραμπ επικέντρωσε την ομιλία του στην μετανάστευση και τις τιμές της βενζίνης ενώ υποσχέθηκε ότι «θα εκδικηθεί αυτούς που τον θυμώνουν».

Για τον Aμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν μάλιστα τα αποτελέσματα του Νιού Χάμσαϊρ καθιστούν σαφές ότι το 2024 θα αντιμετωπίσει τον αντίπαλο που είχε το 2020, τον Ντόναλντ Τραμπ.

Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα του Νιου Χάμσαιρ με τον Τραμπ να βάζει τα …γυαλιά στη Νίκι Χέλει, ο ο Μπάιντεν κάλεσε τους ανεξάρτητους και τους Ρεπουμπλικανούς ψηφοφόρους που απορρίπτουν τον τέως πρόεδρο, να τον υποστηρίξουν. «Το μήνυμά μου στη χώρα είναι ότι το διακύβευμα δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 «Η δημοκρατία μας. Οι προσωπικές μας ελευθερίες — από το δικαίωμα της επιλογής έως το δικαίωμα ψήφου. Η οικονομία μας — η οποία γνώρισε την ισχυρότερη ανάκαμψη στον κόσμο μετά τη νόσο COVID. Όλα διακυβεύονται», υπογράμμισε ο Μπάιντεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.