ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τουρκία: 2χρονο κορίτσι σκότωσε ένα φίδι με τα ίδια του τα δόντια! (φωτο)

Το περιστατικό έγινε στις 10 Αυγούστου

Τουρκία: 2χρονο κορίτσι σκότωσε ένα φίδι με τα ίδια του τα δόντια! (φωτο)

Ένα 2χρονο κοριτσάκι στο Μπίνγκολ της Τουρκίας σκότωσε ένα φίδι με τα ίδια της τα δόντια, αφού πρώτα την είχε δαγκώσει, ενώ έπαιζε στον κήπο του σπιτιού της.

Η μικρούλα καθώς έπαιζε στον κήπο είδε το φίδι, το οποίο την δάγκωσε. Το παιδάκι δεν τρόμαξε. Αντ΄αυτού ανταπέδωσε με ένα θανατηφόρο δάγκωμα.

Όπως έγινε γνωστό, οι γείτονες βρήκαν την μικρούλα με ένα πεθαμένο φίδι 50 εκατοστών σφηνωμένο ανάμεσα στα δόντια της. Ο πατέρας της μικρής βρισκόταν στη δουλειά όταν έγινε το περιστατικό.

«Ο Θεός την προστάτεψε πραγματικά. Οι γείτονες μου είπαν ότι το φίδι ήταν στο χέρι του παιδιού, έπαιζε μαζί του, αλλά αυτό μετά την δάγκωσε. Τότε αντέδρασε με τον ίδιο τρόπο, δαγκώνοντας το φίδι», είπε ο πατέρας.

Το κοριτσάκι έλαβε τις πρώτες βοήθειες από γείτονες μετά το δάγκωμα του φιδιού στο χείλος της και πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Μπίνγκολ για περαιτέρω εξετάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.