ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τρομακτικός θάνατος σε πισίνα στο Ισραήλ: Τρύπα βάθους 13 μέτρων «κατάπιε» 32χρονο (βίντεο)

Δυο άνθρωποι κάθισαν στο εδώλιο

Τρομακτικός θάνατος σε πισίνα στο Ισραήλ: Τρύπα βάθους 13 μέτρων «κατάπιε» 32χρονο (βίντεο)

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο Ισραήλ όταν καταβόθρα σε πισίνα βάθους 13 μέτρων άνοιξε και κατάπιε έναν άνδρα.

Μετά το εφιαλτικό συμβάν, που εκτυλίχθηκε σε εταιρικό πάρτι σε βίλα, 40 χλμ νοτιοανατολικά του Τελ Αβίβ, δύο άνθρωποι κάθισαν στο εδώλιο.

Το θύμα ήταν ένας 32χρονος εργαζόμενος της εταιρείας.

Οι δύο που συνελήφθησαν ήταν ζευγάρι 60άρηδων, ιδιοκτήτες του σπιτιού με τη μοιραία πισίνα. Κατηγορήθηκαν για πρόκληση θανάτου από αμέλεια.

Τα πλάνα από τα βίντεο, που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα, κόβουν την ανάσα καθώς σε αυτά αποτυπώνονται οι στιγμές πανικού και οι προσπάθειες ώστε να σωθεί ο άτυχος νεαρός άντρας.

Καλεσμένοι του πάρτι φορούν μαγιό και παρακολουθούν τη στιγμή του δράματος. Αιφνιδιάζονται καθώς ξαφνικά βλέπουν να φεύγει από μπροστά τους ένας άνθρωπος.

Όλα εκτυλίσσονται σε κλάσματα δευτερολέπτου και προτού καλά-καλά συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει, οι καλεσμένοι του πάρτι έρχονται αντιμέτωποι με το σοκ.

Σύμφωνα με αναφορές των ξένων μέσων ενημέρωσης, οι διασώστες χρειάστηκαν τέσσερις ώρες για να φτάσουν στο θύμα, τον Κλιλ Κίμι, σε βάθος 13 μέτρων.

Ένας δεύτερος άνδρας έπεσε στην καταβόθρα, όμως κατάφερε να μην παρασυρθεί και τελικά διασώθηκε με ελαφριά τραύματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.