ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αλβανός πολιτικός αναλυτής λένε οι Αλβανοί ότι «χρηματοδοτήθηκε» με 30.000 ευρώ από τον Κοτζιά

Αλβανός πολιτικός αναλυτής λένε οι Αλβανοί ότι «χρηματοδοτήθηκε» με 30.000 ευρώ από τον Κοτζιά

Γνωστός συγγραφέας και πολιτικός αναλυτής της Αλβανίας, ο 58χρονος Μουσταφά Νάνο, υποτίθεται ότι βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων των αλβανικών Μέσων Ενημέρωσης που χρηματοδοτήθηκαν από τα μυστικά κονδύλια της Ελλάδας αναφέρουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο κατάλογος αυτών που δήθεν τα «έπιασαν» από το ΥΠΕΞ άρχισε να κυκλοφορεί έχοντας ονόματα «πουλημένων» δημοσιογράφων, αλλά να σημειώσουμε ότι δεν μπορεί να υπάρχει καμία λίστα και πολύ περισσότερο να διαρρεύσει στην Αλβανία: Τα «μαύρα» κονδύλια του ΥΠΕΞ ούτε είχαν, ούτε έχουν καταγεγραμμένη έγκυρη λίστα με αποδέκτες.

Λίστες με «μαύρα» κονδύλια δεν υπάρχουν πουθενά, ούτε βέβαια στο ελληνικό ΥΠΕΞ, ακριβώς για να αποφευχθεί ο κίνδυνος διαρροής τους/

Είναι η περίπτωση που λένε: «Ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει και συνεπώς να φτιάχνει όσες λίστες θέλει».

Ο κατάλογος των υποτιθέμενων χρηματοδοτούμενων από το ελληνικό ΥΠΕΞ είναι μεγάλος και σε αυτόν συμπεριλαμβάνονται δημοσιογράφοι, διαχειριστές ιστοσελίδων, γνωστοί ηθοποιοί και πολιτικοί που υποτίθεται ότι εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλλον κάποιοι βρήκαν ευκαιρία στην Αλβανία να «σκοτώσουν» όποιον δεν συμπαθούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.