ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Προβοκατόρικο αλβανικό δημοσίευμα: «Αλβανοί θα σκοτώνουν Αλβανούς σε ένα ελληνο-τουρκικό πόλεμο»

Προβοκατόρικο αλβανικό δημοσίευμα: «Αλβανοί θα σκοτώνουν Αλβανούς σε ένα ελληνο-τουρκικό πόλεμο»

Το αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων Albeu.com, με ένα άκρως προβοκατόρικο δημοσίευμα το οποία ακολουθούν και άλλα ηλεκτρονικά μέσα στη γειτονική χώρα, πριν λίγο αναφέρει ότι, “Ελλάδα και Τουρκία έχουν αυξήσει δραματικά τους τόνους τις τελευταίες εβδομάδες και μια σπίθα είναι αρκετή για να πάρει «φωτιά» η περιοχή με μια ένοπλη σύγκρουση, την οποία όμως πιθανόν να πληρώσουν οι αλβανικής καταγωγής στρατιώτες που υπηρετούν στον Ελληνικό Στρατό”

Και συνεχίζει το αλβανικό δημοσίευμα:

“Το γεγονός αυτό ενισχύεται από τις δηλώσεις ανώτερων αξιωματούχων και στις δύο χώρες, οι οποίοι ρίχνουν περισσότερα λάδι στη φωτιά.

Οι υπουργοί Άμυνας της Τουρκίας και της Ελλάδας, καθώς και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου του Ελληνικού Στρατού, έχουν κάνει πραγματικές πολεμικές δηλώσει, προκαλώντας ανησυχίες στην Ευρώπη και πέρα ​​από αυτήν.

Όσον αφορά την Αλβανία, το πρόβλημα είναι ότι στον Ελληνικό Στρατό υπάρχουν χιλιάδες νεαροί Αλβανοί που έχουν γεννηθεί ή έχουν εκπαιδευτεί στην χώρα από μικροί και τώρα εκτελούν την στρατιωτική τους θητεία στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Από την άλλη πλευρά, εκατομμύρια Αλβανών που ζουν εδώ και δεκαετίες στην Τουρκία σε περίπτωση ένοπλης σύγκρουσης μεταξύ των δύο χωρών, θα βρεθούν να πολεμούν μαζί με Έλληνες και Τούρκους και θα έχουμε το σενάριο να πολεμάει ο ένας Αλβανός εναντίον του άλλου”, τονίζει το αλβανικό ΜΜΕ.

Μέσα από μια συνέντευξη πριν από λίγους μήνες με έναν Αλβανικής καταγωγής στρατιώτη, ο οποίος υπηρετεί στον Ελληνικό Στρατό στα σύνορα του Έβρου απέναντι από την Τουρκία, έγινε γνωστό στο πρακτορείο ειδήσεων Albeu.com ότι, σε αυτόν τον τομέα αποστέλλονται δεκάδες νέοι που κατάγονται από την Αλβανία σε μια αντι-αλβανική προσέγγιση που υιοθέτησε ο νυν Έλληνας Υπουργός Άμυνας,

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.