Καταπέλτης ο Βούλγαρος πρόεδρος: «Δεν υπάρχει ούτε μακεδονική γλώσσα ούτε μακεδονική εθνότητα»!

Καταπέλτης ο Βούλγαρος πρόεδρος: «Δεν υπάρχει ούτε μακεδονική γλώσσα ούτε μακεδονική εθνότητα»!

Καταπέλτης ο Βούλγαρος πρόεδρος Ρούμεν Ράντεφ κατά της συμφωνίας Ελλάδας και Σκοπίων σε ραδιοφωνική του συνέντευξη όπου είπε ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει ούτε μακεδονική γλώσσα ούτε εθνότητα.

«Αν προσέχαμε, ίσως θα είχαμε μεγαλύτερη ευκαιρία να προτείνουν στον Βούλγαρο πρωθυπουργό μαζί με τον Ζάεφ και τον Τσίπρα για την υποψηφιότητα του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης» είπε ο Ράντεφ ενώ στην ερώτηση αν συμφωνεί με το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» υπογράμμισε:

«Όχι, δεν συμφωνώ… Η περιοχή του Πιρίν δεν είναι η Βόρεια Μακεδονία; Τι μου λέτε; Αυτό δεν είναι πρόβλημα; Εμείς οι ίδιοι λέγαμε ότι δεν θα έπρεπε το όνομα να περιλαμβάνει γεωγραφικό όρο, γεωγραφικό προσδιορισμό. Το νέο όνομα τα έχει; Τα έχει…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.