Διά χειρός Α.Τσίπρα ο πρόεδρος Αθίγγανων των Σκοπίων δηλώνει «Μακεδόνας» – Θέλει να γίνει πρόεδρος της «Β.Μακεδονίας»

Διά χειρός Α.Τσίπρα ο πρόεδρος Αθίγγανων των Σκοπίων δηλώνει «Μακεδόνας» – Θέλει να γίνει πρόεδρος της «Β.Μακεδονίας»

Ένας «Μακεδόνας» διαφορετικός από τους άλλους έθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος των Σκοπίων ή της «Βόρειας Μακεδονίας» κατά τον Αλέξη Τσίπρα και τους λοιπούς 153 βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου που του αναγνώρισαν το δικαίωμα να λέγεται «Μακεδόνας».

Πρόκειται για τον Αμντί Μπαϊράμ, αθίγγανο (στην γειτονική χώρα οι αθίγγανοι ή γύφτοι, αποτελούν σημαντικό μέρος του πληθυσμού) πρόεδρος της Ένωσης Τσιγγάνων, ο οποίος πλέον δηλώνει «Μακεδόνας» και είναι υπερήφανος που «η Ελλάδα αναγνώρισε το ιστορικό λάθος της» και «παραδέχθηκε την ύπαρξη του έθνους των Μακεδόνων».

Ο αθίγγανος Αμντί Μπαϊράμ έλαβε υποστήριξη από το κύριο συμβούλιο του κόμματος των Ρομά, χθες το βράδυ και θα είναι «υποψήφιος πρόεδρος της Μακεδονίας».

«Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Ένωσης των Ρομά αποφάσισε να προτείνει για υποψήφιο πρόεδρο της ‘Μακεδονίας’ τον επικεφαλής μας Αμντί Μπαϊράμ», σημειώνει ένας άλλος γύφτος-αθίγγανος, ο Αντνάν Μεμεντί, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Ένωσης των Ρομά, στο Facebook.

Ο Αμντί Μπαϊράμ είναι βουλευτής στο κοινοβούλιο των Σκοπίων και ανακοίνωσε ότι «δέχεται μετά χαράς το χρίσμα από το ανώτατο όργανο του κόμματος για να υπηρετήσει την Μακεδονία και τους Μακεδόνες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γιατί όχι αθίγγανος ο νέος πρόεδρος της «Βόρειας Μακεδονίας». Ετσι ή αλλιώς «Γυφτοσκόπια» τα είχαν βαπτίσει οι Ελληνες για τρεις δεκαετίες…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.