Απόφοιτος του «τίποτα» στην κυβέρνηση του «μηδέν»...

Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης που πέθανε στην Κεφαλονιά: «Το παιδί μου ήταν άβγαλτο»

«Την κράτησα στην Κεφαλονιά για να μην πάει στην Αθήνα με τόσα που γίνονται και τώρα μου τη σκότωσαν»

Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης που πέθανε στην Κεφαλονιά: «Το παιδί μου ήταν άβγαλτο»

Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης Μυρτούς που τα ξημερώματα της Τρίτης του Πάσχα (14/4) βρέθηκε αναίσθητη έξω από κατάστημα εστίασης στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου και πέθανε λίγο μετά, λέγοντας πώς «το παιδί μου ήταν άβγαλτο».

Ο κ. Χαράλαμπος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή περιέγραψε την κόρη του ως ένα ήσυχο και προστατευμένο παιδί χωρίς σχέση με ουσίες ή επικίνδυνες συμπεριφορές.

Υποστήριξε ότι η νεαρή ενδέχεται να επηρεάστηκε ή να παγιδεύτηκε από τρίτους, ζητώντας να αποκαλυφθεί μέσω της ανάκρισης τι ακριβώς συνέβη τις τελευταίες ώρες πριν από τον θάνατό της.

«Το παιδί μου δεν ήταν τέτοιο παιδί. Μπορεί να το επηρέασαν, να το παγίδεψαν, να του έριξαν κάτι, να το έκαναν υποχείριό τους. Αυτά θα μας τα πει η ανάκριση», είπε.

«Όταν έφθασε το ΕΚΑΒ είχε τις αισθήσεις της, σε δύο λεπτά είχε πεθάνει. Το παιδί, από τις 3 η ώρα που το άφησαν εκεί μέχρι τις 5, το είχαν πετάξει στο πεζοδρόμιο και ψυχομαχούσε στο πεζοδρόμιο. Ούτε σκυλί να ήταν», πρόσθεσε.

«Δεν υπάρχω, τελείωσα. Μία λέξη μόνο, δεν υπάρχω. Θα με δείτε σε λίγες μέρες που δεν θα υπάρχω. Η κορούλα μου, αυτό το βλαστάρι, αυτό το αγγελούδι, θα γινόταν Μις Υφήλιος.

Την κράτησα στην Κεφαλονιά για να μην πάει στην Αθήνα, να μην περάσει στις Πανελλήνιες, για να μην τη χάσω στην Αθήνα.

Με τόσα που γίνονται, τόσα εγκλήματα, την κράτησα εδώ. Την έβαλα στο ΙΕΚ σε μια σχολή και τώρα μου τη σκότωσαν», συμπλήρωσε.

«Το παιδί μου ήταν άβγαλτο, δεν είχε σχέση με ναρκωτικά, δεν είχε σχέση με ποτά. Σχολείο και σπίτι ήταν και καμιά φορά πήγαινε με τις φίλες της για κανέναν καφέ.

Φυσιολογικά πράγματα. Εγώ πιστεύω ότι με δόλο την αποπλάνησαν, έβαλαν κάτι στο ποτό της και έπαθε ό,τι έπαθε, πεταμένη στον δρόμο ήταν.

Σπούδαζε μικροβιολόγος για να περνά την ώρα της, να μην κάθεται στο σπίτι. Της έφτιαχνα και 3-4 μεζονέτες. Τώρα μου πήραν τη ζωή, την αναπνοή μου, τον αέρα και τον ουρανό με τα άστρα. Τα πάντα όλα μου ήταν», κατέληξε.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.