ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εικόνες χάους στα Τίρανα – Διαδηλωτές καίνε με μολότοφ το γραφείο του Ε.Ράμα (φώτο-βίντεο)

Εικόνες χάους στα Τίρανα – Διαδηλωτές καίνε με μολότοφ το γραφείο του Ε.Ράμα (φώτο-βίντεο)

Νέες μαζικές διαδηλώσεις αλλά και επεισόδια έλαβαν χώρα σήμερα στα Τίρανα μετά από έκκληση του αντιπολιτευτικού Δημοκρατικού Κόμματος.

Οι συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία γενικεύτηκαν έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο στα Τίρανα, όταν κάποιοι διαδηλωτές εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ και οι δυνάμεις καταστολής απάντησαν με χημικά.


Ο πρωθυπουργός της χώρας Έντι Ράμα, εξέφρασε τη λύπη του για τη βία που χρησιμοποίησαν κάποιοι από τους διαδηλωτές

Τόνισε δε απευθυνόμενος στον επικεφαλής της αντιπολίτευσης και τους οπαδούς του ότι δεν μπορούν να πλήξουν τον πρωθυπουργό ή την κυβέρνηση, και ότι αντίθετα αυτές τους οι ενέργειες πλήττουν την Αλβανία.

«Τι λυπηρό είναι ο ηγέτης της αντιπολίτευσης να λέει στην κυβέρνηση “φύγετε” όταν οι δικοί του άνθρωποι βάζουν φωτιές γύρω από το πρωθυπουργικό γραφείο», τόνισε ο Ράμα.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.