ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εφημερίδες στα Τίρανα ψάχνουν τις… αλβανικές «ρίζες» του Νίκου Δένδια

Εφημερίδες στα Τίρανα  ψάχνουν τις…  αλβανικές «ρίζες» του Νίκου Δένδια

Στις… αλβανικές ρίζες του νέου υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκου Δένδια, αναφέρεται αλβανικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Dita».

«Ποιος είναι ο Νίκος Δένδιας και τι ρόλο θα παίξει στις σχέσεις με την Αλβανία», διερωτάται ο συντάκτης και γράφει:

«Ο 60χρονος καθηγητής Νομικής έχει γεννηθεί στο νησί της Κέρκυρας. Ο Δένδιας έχει μιλήσει συχνά και με υπερηφάνεια για τις ρίζες του από την Αλβανία. Σε τηλεοπτικές εκπομπές έχει πει ότι οι πρόγονοί του ήταν από τη Χιμάρρα».

Το δημοσίευμα συνεχίζει, αναφέροντας πως έναν χρόνο πριν, «όταν ο Δένδιας ήταν μία από τις ισχυρότερες φωνές της αντιπολίτευσης και είχε εγείρει αμφιβολίες για την εξωτερική πολιτική του Αλέξη Τσίπρα, άσκησε κριτική και στον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα».

«Μου κάνει εξαιρετική εντύπωση που ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα δεν έχει φιλελληνικές θέσεις. Μου κάνει εντύπωση γιατί ο Ράμα είναι κατά το ένα τέταρτο Έλληνας. Συνάντησα τη γιαγιά του Αναγνώστη στην Κέρκυρα, είπε ο Δένδιας όταν ήταν στην αντιπολίτευση, είχε πει», σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.