Αλβανία: Κατηγορούν τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες ότι δολοφόνησαν τον «πρόεδρο της Τσαμουριάς»!

Αλβανία: Κατηγορούν τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες ότι δολοφόνησαν τον «πρόεδρο της Τσαμουριάς»!

Τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες κατηγορούν οι Τσάμηδες της Αλβανίας ότι βρίσκονται πίσω από την δολοφονία του αυτοαποκαλούμενου «πρόεδρου της Τσαμουριάς», Φεστίμ Λατό, στην Ολλανδία.

Αυτό τουλάχιστον γράφουν φίλοι του στα κοινωνικά δίκτυα, λέγοντας ότι σκοτώθηκε σε μια απόπειρα δολοφονίας από τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες.

Επίσης, τα αλβανόφωνα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Λατό εκτελέστηκε μυστηριωδώς σήμερα το πρωί στην Ολλανδία.

Στο προφίλ του στο Facebook πολλοί από τους φίλους του εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένειά του και στο αλβανικό έθνος για αυτήν τη «μεγάλη απώλεια» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά και αναμεταδίδει το “Βαλκανικό Περισκόπιο”.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον δράστη ή τους δράστες ούτε πως ακριβώς συνέβη.

Η ιστοσελίδα albeu.com αναφέρει μόνο ότι ο Φεστίμ Λατό είχε προσκαλέσει στο σπίτι του δύο άτομα για καφέ, και όταν βγήκε στο κατώφλι του σπιτιού του να τους υποδεχθεί πυροβολήθηκε και πέθανε ακαριαία.

Η ολλανδική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα το συμβάν στην οικογένεια του Λατός στην Αυλώνα.

Όπως αναφέρθηκε, η δολοφονία θα μπορούσε να είχε γίνει για πολιτικούς λόγους.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις από την αλβανική αστυνομία για τη δολοφονία του.

Οι συγγενείς και φίλοι εξακολουθούν να εκφράζουν συλλυπητήρια για την απώλεια του στην ιστοσελίδα του στο Facebook, γράφει η Balkan Web.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.