ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ο Ε.Ράμα στην Άγκυρα για συνομιλίες με τον Ρ.Τ.Ερντογάν – Θα συζητήσουν και για 12 ν.μ. της Ελλάδας

Ο Ε.Ράμα στην Άγκυρα για συνομιλίες με τον Ρ.Τ.Ερντογάν – Θα συζητήσουν και για 12 ν.μ. της Ελλάδας

Η επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στο Ιόνιο πέλαγος στα 12 μίλια και η κατασκευή οικιών στους σεισμόπληκτους του Δυρραχίου του 2019, όπως υποσχέθηκε ο Ερντογάν, θα αποτελέσουν το επίκεντρο των συζητήσεων μεταξύ του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, και του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ. Ερντογάν, στην Άγκυρα στις 6 και 7 Ιανουαρίου.

Το «Anadolu Agency» αναφέρει ότι ο Ράμα θα ταξιδέψει στην Άγκυρα μετά από πρόσκληση του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το τούρκικο δημοσίευμα υπογραμμίζει ότι επίκεντρο των συναντήσεων μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών θα είναι οι περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις στο πλαίσιο των διμερών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Επί του παρόντος, τα δύο ανοιχτά ζητήματα μεταξύ Τουρκίας και Αλβανίας είναι η κατασκευή ορισμένων οικιών για τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από τον σεισμό, μια υπόσχεση της Τουρκίας, καθώς και η θαλάσσια συμφωνία με την Ελλάδα, η οποία βασικά επηρεάζει περισσότερους Τούρκους» σημειώνει η abcnews.al

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.