ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βασιλιάς Κάρολος: «Είναι πραγματικά πολύ άρρωστος» – Ενημερώνεται συνεχώς το σχέδιο για την κηδεία του

«Φυσικά είναι αποφασισμένος να το νικήσει»

Βασιλιάς Κάρολος: «Είναι πραγματικά πολύ άρρωστος» – Ενημερώνεται συνεχώς το σχέδιο για την κηδεία του

Η κατάσταση της υγείας του βασιλιά Καρόλου έχει επιδεινωθεί με αποτέλεσμα οι αξιωματούχοι του παλατιού του Μπάκιγχαμ να ενημερώνουν συνεχώς το σχέδιο για την επικείμενη κηδεία του. 

Ο 75χρονος μονάρχης έχει παραμείνει – σε μεγάλο βαθμό – μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μετά την ανακοίνωση ότι διαγνώστηκε με καρκίνο. Στόχος είναι να κρύψει την επιδεινούμενη κατάστασή του, ανέφεραν πολλές πηγές στο Daily Beast, που επεσήμαναν πως η κατάσταση «δεν είναι καλή».

«Φυσικά είναι αποφασισμένος να το νικήσει. Όλοι παραμένουν αισιόδοξοι, αλλά είναι πραγματικά πολύ άρρωστος. Περισσότερο από ό,τι αφήνουν να φανεί» είπε στο πρακτορείο άτομο που χαρακτηρίζεται φίλος της βασιλικής οικογένειας, σύμφωνα με τη New York Post.

Ο βασιλιάς Κάρολος και το παλάτι δεν έχουν ενημερώσει με τι είδους καρκίνου έχει διαγνωστεί, αλλά είναι γνωστό πως δεν πρόκειται για καρκίνο στον προστάτη.

Βοηθοί του εξετάζουν τακτικά την «Επιχείρηση Menai Bridge», όπως έχει ονομαστεί το σχέδιο της κηδείας του, που αποτελείται από εκατοντάδες σελίδες.

«Τα σχέδια ενημερώνονται συχνά. Δεν είναι τίποτα διαφορετικό σε σχέση με αυτό που θα περίμενε κανείς, δεδομένου ότι ο βασιλιάς έχει διαγνωστεί με καρκίνο» δήλωσε στο Daily Beast πρώην υπάλληλος που διατηρεί δεσμούς με αυλικούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το εξαιρετικά λεπτομερές έγγραφο δημιουργήθηκε την επομένη της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ, στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, και χρησιμοποιεί την κηδεία της μακροβιότερης βασίλισσας ως οδηγό για να διασφαλίσει ότι η κηδεία του Καρόλου θα κυλήσει πιο ομαλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.