ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Χιλιάδες υποστηρικτές της Παλαιστίνης πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού Ρίσι Σουνάκ

Το Ισραήλ έχει χάσει εντελώς το επικοινωνιακό παιχνίδι στις δυτικές κοινωνίες

Βίντεο: Χιλιάδες υποστηρικτές της Παλαιστίνης πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού Ρίσι Σουνάκ

Τεράστια συγκέντρωση υποστηρικτών της Παλαιστίνης και κατά προέκταση και της Γάζας πραγματοποιήθηκε έξω από την πρωθυπουργική κατοικία του Ρίσι Σουνάκ στο Λονδίνο!

Ας μην γελιόμαστε, το διπλωματικό παιχνίδι για το Ισραήλ έχει γίνει πάρα πολύ δύσκολο όσο συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί στη Γάζα και οι θάνατοι χιλιάδων αμάχων μεταξύ των οποίων και παιδιών, και σε ό,τι αφορά την εικόνα και την επικοινωνία το Τελ Αβίβ έχει ηττηθεί.

Άλλωστε οι εικόνες παιδιών είτε νεκρών είτε με κομμένα πόδια, εκτός του ότι είναι πάντα φρικιαστικές, δεν χρήζουν καμίας επικοινωνιακής διαχείρισης.

Μάλιστα, από τη στιγμή που η πλειοψηφία των δυτικών κοινωνιών δείχνει αρνητικά διακείμενη ως προς το Ισραήλ είτε άμεσα είτε έμμεσα, αυτό σημαίνει πως θα πιεστούν και οι αντίστοιχες κυβερνήσεις προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Αυτές με την σειρά τους για να μην υποστούν κάποια εκλογική ζημιά θα αναγκαστούν να πιέσουν το Ισραήλ να σταματήσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις και να επιβληθεί κατάπαυση του πυρός.

Έτσι πάνε αυτά…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @be_right_._

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.