ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βούτσιτς: Η Σερβία βλέπει την Τουρκία ως σημαντικό εταίρο για την ειρήνη και τη σταθερότητα στα Δυτικά Βαλκάνια

Ιδιαίτερα θερμός ήταν ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς προς τον Πρόεδρος της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας

Βούτσιτς: Η Σερβία βλέπει την Τουρκία ως σημαντικό εταίρο για την ειρήνη και τη σταθερότητα στα Δυτικά Βαλκάνια

Ο Βούτσιτς υποδέχθηκε τον πρόεδρο της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας Μουσταφά Σεντόπ, ο οποίος έφτασε στο Βελιγράδι για να συμμετάσχει στην 60ή Γενική Συνέλευση της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (PABSEC), όπου η εκ περιτροπής προεδρία της Συνέλευσης παραδόθηκε στην Τουρκία.

Σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τη συνάντησή του με τον Σεντόπ, ο Βούτσιτς έγραψε: «είναι μεγάλη μου τιμή να συναντώ και πάλι τον αξιότιμο καλεσμένο μας, τον πρόεδρο της Μεγάλης Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης Μουσταφά Σεντόπ. Με την ευκαιρία αυτής της συνάντησης, μετέφερα τους χαιρετισμούς μου στον αγαπητό μου φίλο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν».

Ο Βούτσιτς δήλωσε επίσης ότι ο Σέντοπ αναφέρθηκε στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και ότι συζήτησαν την οικονομική συνεργασία, την ενεργειακή ασφάλεια, τις τουρκικές επενδύσεις στη χώρα του και περιφερειακά ζητήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σέρβος Πρόεδρος υπογράμμισε ότι η Τουρκία διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο στην περιοχή γράφοντας ότι «η Σερβία βλέπει την Τουρκία ως σημαντικό εταίρο που διατηρεί την ειρήνη και τη σταθερότητα στα Δυτικά Βαλκάνια, συμβάλλει στη συνολική ασφάλεια των πολιτών όχι μόνο στη Σερβία αλλά και σε όλες τις χώρες της περιοχής και παρέχει υποστήριξη στην υλοποίηση έργων στον τομέα των υποδομών και της ενέργειας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.