ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βραζιλία: Το Ανώτατο Εκλογοδικείο ψήφισε υπέρ της στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων του Ζ.Μπολσονάρου για 8 χρόνια

Τον έκρινε ένοχο για κατάχρηση εξουσίας και συμμετοχή σε παραπληροφόρηση

Βραζιλία: Το Ανώτατο Εκλογοδικείο ψήφισε υπέρ της στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων του Ζ.Μπολσονάρου για 8 χρόνια

Το Ανώτατο Εκλογοδικείο της Βραζιλίας απέσπασε σήμερα την απαιτούμενη πλειοψηφία για την καταδίκη του πρώην προέδρου Ζαΐχ Μπολσονάρου σε οκτώ χρόνια αποκλεισμού από κάθε δημόσιο αξίωμα, κρίνοντάς τον ένοχο για κατάχρηση εξουσίας και συμμετοχή σε παραπληροφόρηση πριν από την εκλογική του ήττα το 2022.

Τέσσερις δικαστές του Ανωτάτου Εκλογοδικείου ψήφισαν υπέρ της καταδίκης του δεξιού πολιτικού για «κατάχρηση εξουσίας» και ένας κατά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απομένουν να ψηφίσουν δύο δικαστές, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν αναβολή για περαιτέρω εξέταση της υπόθεσης, γεγονός που θα καθυστερούσε την κατάληξη της δίκης και την εκδίκαση της ποινής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.