ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Βρετανία: Άνθρωπος που παλατιού αποκάλυψε πότε θα εμφανιστεί επισήμως η Κ.Μίντλετον 

Ειδικοί προειδοποίησαν ότι οι θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην Κ.Μίντλετον

Βρετανία: Άνθρωπος που παλατιού αποκάλυψε πότε θα εμφανιστεί επισήμως η Κ.Μίντλετον 

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την πορεία της υγείας της πριγκίπισσάς της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον.

Την ώρα που οργίαζαν οι θεωρίες συνωμοσίας για το τι τρέχει με την Κέιτ Μίντλετον, ύστερα από συνεχιζόμενα περιστατικά που έριχναν νερό στον μύλο των θεωριών συνωμοσίας και των κάθε είδους εικασιών, ήρθε και το photo-gate, το μεγαλύτερο επικοινωνιακό φιάσκο στους royals, για να αποτελειώσει την κατάσταση και να θέσει εν αμφιβόλω την αξιοπιστία των βασιλικών.

Ποιος θα τους πιστέψει, αναρωτιούνται πολλοί επικριτές των χειρισμών του παλατιού, με την κριτική για τους συμβούλους του ζευγαριού Γουίλιαμ και Κέιτ να είναι σφοδρή. Γιατί να μην δώσουν μια απλή οικογενειακή φωτογραφία και να θελήσουν να την επεξεργαστούν αφελώς όταν την μοίρασαν στα πρακτορεία γνωρίζοντας ότι η συγκεκριμένα φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον, η πρώτη μετά την δύο και πλέον μηνών συνεχιζόμενης απουσίας της, θα έμπαινε στο μικροσκόπιο όλων.

Σύντομα η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον

Εν μέσω όλου αυτού του κακού κλίματος, που χωρίς αμφιβολία έχουν επηρεάσει και την ίδια την πριγκίπισσα Κέιτ η οποία αναρρώνει από ένα πολύ βαρύ χειρουργείο και έχει βρεθεί τώρα στη μέση ενός τυφώνα εξαιτίας του επικοινωνιακού φιάσκο του παλατιού του Κένσιγκτον, βασιλικές πηγές διέρρευσαν την ημερομηνία της επίσημης εμφάνισης της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Όπως προκύπτει, αυτή δεν θα αργήσει. «Η πριγκίπισσα Κέιτ “αναρρώνει καλά και θα επιστρέψει μέχρι το Πάσχα», δήλωσαν σύμφωνα με την express, βασιλικοί γνώστες και πρόσθεσαν ότι θέλει να ξεπεράσει τη διαμάχη με το photoshop. Το καθολικό Πάσχα είναι στις 31 Μαρτίου επομένως η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον αναμένεται στις επόμενες δύο προσεχείς εβδομάδες.

Ειδικοί προειδοποίησαν ότι οι άγριες θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην Κέιτ Μίντλετον και κάλεσαν το κοινό να την «αφήσει στην ησυχία της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένας άλλος εσωτερικός παράγοντας εξέφρασε ανησυχίες για την ψυχική υγεία της πριγκίπισσας σημειώνει η Express. «Ανησυχώ για όλη αυτή την προσοχή στην Κέιτ. Δεν έδειχνε καθόλου χαρούμενη στο αυτοκίνητο τη Δευτέρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.