ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βρετανία – Ελλάδα με το ποδήλατο για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για την οργάνωση που θέλησε να ευαισθητοποιήσει για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Βρετανία – Ελλάδα με το ποδήλατο για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

Στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης αναμένεται να τερματίσουν οι ποδηλάτες που ξεκίνησαν στις 14 Αυγούστου από το Βρετανικό Μουσείο. Η καμπάνια έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για την οργάνωση που θέλησε να ευαισθητοποιήσει για τα Γλυπτά του Παρθενώνα, αφού οι ποδηλάτες τερματίζουν στην Αθήνα την Κυριακή 28 Αυγούστου.

Την καμπάνια αυτή που μεταφράζεται σε μία διαδρομή 3.100 χλμ, υλοποιούν η η αθλήτρια ποδηλασίας Βασιλική Βουτζαλή, σε συνεργασία με τον Δήμο Π. Φαλήρου και οι ποδηλάτες Γιάννης Ευθυμίου, Βασίλης Κόρδας, Στέφεν Στράιχ και Σταύρος Σούμας. Την ομάδα με την είσοδό της σε ελληνικό έδαφος συνοδεύει και ο αθλητής ΑμεΑ Χρήστος Κορομηλάς άτομο με αναπηρία όρασης, Πρόεδρος Ιωνάς ΑμεΑ ΟΑΚΑ, μέλος Δ.Σ του Φάρου των Τυφλών της Ελλάδας και της ΕΑΟΜ ΑμεΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν την Αθήνα, η ομάδα των ποδηλατών θα κάνει στάση στη Θήβα, με το Δήμο Θηβαίων να οργανώνει εκδήλωση υποδοχής το Σάββατο, 27 Αυγούστου, στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας στις 7μμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.