ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πάφος: Άνδρας ξυλοκόπησε το γιο της συντρόφο του και του πέρασε θηλιά γύρω από το λαιμό

Πάφος: Άνδρας ξυλοκόπησε το γιο της συντρόφο του και του πέρασε θηλιά γύρω από το λαιμό

Συνελήφθη τα μεσάνυχτα 40χρονος Ιορδανός και τέθηκε την Παρασκευή υπό επταήμερη κράτηση με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου σχετικά με υπόθεση που βρίσκεται σε έρευνα άγριας κακοποίησης του 15χρονου παιδιού της νυν συζύγου του.

Η Αστυνομία μάλιστα εξετάζει όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο υπόθεση απόπειρας φόνου κατά του 15χρονου.

Το περιστατικό συνέβη τα μεσάνυχτα στην κατοικία στην οποία διαμένει ο 40χρονος Ιορδανός μαζί με την σύζυγο του, τουρκοκυπριακής καταγωγής και τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Όπως κατήγγειλαν στην Αστυνομία η σύζυγος και το παιδί, ο 40χρονος ξυλοκόπησε άγρια το 15χρονο παιδί, χρησιμοποιώντας μάλιστα κατά τον ισχυρισμό του μικρού και θηλιά την οποία πέρασε στο λαιμό του παιδιού σε μια ευθεία προσπάθεια για στραγγαλισμό του.

Όλα σύμφωνα με τις αστυνομικές εξετάσεις, ξεκίνησαν όταν ο 15χρονος τσακωνόταν με την μικρότερη αδερφή του, γεγονός που προκάλεσε την οργίλη αντίδραση του πατριού του.

Ο 40χρονος συνελήφθη μετά την καταγγελία και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ σήμερα προσήχθη ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης επτά ημερών.

Παράλληλα, στην Πάφο κλήθηκε ιατροδικαστής για να εξετάσει το 15χρονο παιδί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Philenews

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.